Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Bevezetés

A Business College-ról

A Louisville-i Egyetemen működő Főiskola fokozza városunk, a régió és a szélesebb üzleti világ szellemi és gazdasági életképességét akadémiai programjaink, kutatásaink és közösségi tájékoztató tevékenységeink révén. Meggyőződésünk, hogy az élet javul a vállalkozói szellem, az innováció, a kritikus és szigorú gondolkodás, a változatos ötletek és az emberek révén.

A mi megközelítésünk

Oktatjuk a holnap vezetõit. Sokszínű, befogadó és támogató közösség vagyunk. Nagyra értékeljük a kockázatvállalást, a kíváncsiságot és a gyakorlati tapasztalatokat. Mindezt a kiválóság iránti elkötelezettség köti össze. A LEAP rövidítés, amely azt jelöli, ami egyedülálló az Üzleti Főiskolán. Ezek a megkülönböztetési pontok meghatározzák szándékunkat és irányítják tevékenységünket, miközben előrehaladunk.

LÉP: Megkülönböztethetőségünk

A vállalkozási tanfolyamok szelleme mindazonáltal, amit a Louisville-i Egyetemen dolgozunk a Business College-n. Alapvető fontosságú a közösség növekedése, a munkahelyteremtés és a jólét szempontjából. Elkötelezettek vagyunk a diákok iránt, akik építők, alkotók és kivitelezők. Eszközöket adunk nekik ahhoz, hogy megkapják a vállalkozói szellemet és megváltoztassák a világot. Ezt az elkötelezettséget a LEAP kodifikálja - a rövidítés (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) az Akadémia megkülönböztető tulajdonságaiért, amely meghatározza az iskola szándékát és irányítja a tevékenységeket.

 • L (Louisville): A Louisville Egyetemi Üzleti Főiskola mélyen és szándékosan „Louisville-ből” áll. A város erősségeire építünk, és célzott és kölcsönös módon járulunk hozzá ezekhez az erősségekhez. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy jobbá tegyük az egész Louisville-t és polgárait, mivel ugyanakkor a város meghatározza minket és megalapozza stratégiáinkat és programjainkat. Ez nem egy tartományi elképzelés; az Üzleti Főiskola nélkülözhetetlen része annak, ami Louisville-t létfontosságú globális várossá teszi.
 • E (vállalkozói jellegű): Bebizonyított erősségünk van a lehetőségekre és a lehetőségek szakembereire összpontosító vállalkozói gondolkodásmód fejlesztésében. Ez a vállalkozói orientáció kifejezetten az új vállalkozások létrehozására összpontosító programokban nyilvánul meg, és elegendő minden programunkhoz, biztosítva minden hallgatónk számára a lehetőségek felismerésének és a kreatív változásnak az optimista gondolkodását.
 • A (Gyorsulás): Nagy sikertörténetünk és végtelen szenvedélyünk van, hogy mindenki számára hozzáférést biztosítsunk, és az ésszerű ambíciók elérése érdekében felgyorsítsuk az életet. Az élet felgyorsításának hangsúlyozása hangsúlyozza a mindenki proaktív beilleszkedését - minden életét, tekintet nélkül a látott és láthatatlan különbségekre -, valamint a különféle háttérrel és perspektívakkal foglalkozó változatos, ápoló és támogató szervezetet.
 • P (alapelv): Elkötelezettek vagyunk annak biztosításában, hogy a Főiskola globális vezető szerepet töltsön be az etikusan és tisztességesen működő elméleti állampolgárok és üzleti vezetők formájában, fenntartható, társadalmilag felelős szervezeteket alakítva, amelyek értékeikkel és törekvéseikkel összhangban megváltoztatják a világot.

Küldetés

A Louisville Egyetem Üzleti Főiskola kiváló minőségű egyetemi és posztgraduális üzleti programokat kínál, amelyek felkészítik hallgatóinkat a felelősségteljes és kifizetődő karrierekre. Tudományos programjaink, kutatásaink és közösségi tájékoztató tevékenységeink révén javítjuk városunk, régiónk és a szélesebb üzleti közösség szellemi és gazdasági életképességét. Építünk valamit, ami tartós.

Látomás

A Louisville Egyetem Üzleti Főiskola széles körben elismerten lesz a régió vezető üzleti iskolája és az Egyesült Államok egyik vezető nagyvárosi üzleti iskolája. Ezek megvalósításához:

 • Építsd a nemzeti hírnevünket a vállalkozói szellem területén, olyan programokat kínálva, amelyek elősegítik diákjaink vállalkozói perspektíváját, és lehetőséget kínálnak hallgatóinknak, hogy bemutassák képességeiket versenykörnyezetben.
 • A mesterek és az alapképzésben részt vevő hallgatók számára a nemzetközi tanulási tapasztalatok bőséges választékát kínálják, és lehetőséget biztosítanak a tanárok számára oktatáshoz és kutatáshoz külföldön.
 • Az egyetemi hallgatóknak lehetőségeket kínálnak funkcionális specializációkra.
 • Kidolgozzon innovatív menüt diplomás üzleti programjainkról.
 • Hozzon létre egy támogató kari kutatási környezetet, amely összhangban áll egyetemi küldetésünkkel, hogy elsőszámú nagyvárosi kutatóegyetem legyen.
 • Fokozza a régió gazdasági életképességét akadémiai programok és közösségi tájékoztató tevékenységek révén.

Üzleti Versenyiskola

A Louisville Egyetem büszke arra, hogy a világ egyik legjobb MBA programjának elismerik. A vállalkozói szellemre és a szabad vállalkozásra összpontosítva az egyik legjobb üzleti kollégium jön létre azoknak a hallgatóknak és oktatóknak, akik valami tartós építésre törekszenek.

Legjobb Masters 2019 világszerte rangsor

 • 45 Teljes munkaidős MBA
 • 56 Professzionális MBA
 • 63 Vállalkozói MBA
 • 32 Számviteli Mester (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Közösségi részvétel

A virágzó Louisville közösség a Business College küldetésének középpontjában áll. És ez nem egyirányú utca. Rendelkezésre állnak programok, üzleti versenyek és források a közösség tagjai számára - ide értve a középiskolás hallgatókat -, hogy kihasználhassák azokat, de küldjük a diákokat is, hogy tanuljanak a közösségből és profitálhassanak azokból.

Az egyetem és a város partnerek. Együtt kezelhetjük azokat a problémákat, amelyekkel a közösségünk szembesül. A középiskolai tájékoztatás, a Thrivals hangszóró programunk, a Project Build és még sok más célja a terület átalakítása. További információ az iskola, vállalkozás, család vagy szervezet lehetőségeiről.

Campus jellemzői

A College of Business az UofL fő campusán, más néven Belknap Campuson található, Louisville belvárosától délre. 274 hektáron a 12 akadémiai főiskola közül hétnek ad otthont (és Auguste Rodin A gondolkodó szobor öntvényének). Belknap számos sportlétesítményünknek ad otthont, köztük a futballstadionnak (Cardinal Stadium), a softball stadionnak (Owsley B. Frazier Cardinal Park), a Cardinal Track and Soccer Stadionnak, a Bass-Rudd Tennis Centernek és a baseball stadionnak (Jim Patterson Stadium). ). Kosárlabda csapataink a belvárosban játszanak a Yum! Központ.

  Vízumkövetelmények

  Ha jelenleg F1/J1 tanuló az Egyesült Államokban

  Kérjük, szerezze be az átigazolási ajánlóívet a Nemzetközi Központtól. Küldje el a jelenlegi I-20 vagy DS2019, vízumoldal és I-94 kártya másolatát az International Center-UofL-nek. Az UofL I-20-as vagy DS2019-es nyomtatványa csak az Ajánlólapon adható ki; I-20, vízum oldal és I-94 kártya másolat érkezett. A jelenlegi iskolának elektronikus úton is át kell adnia a SEVIS -ben.

  Az UofL -be való felvétel az adott iskolában meghatározott szintű tanulmányokra vonatkozik. Az adott tantárgyból egy tanulmányi szintre való felvétel nem jelenti azt, hogy a magasabb szintre, vagy egy másik tantárgyba való felvétel következik. A nem végzettségű, különleges vagy feltételes hallgatónak történő felvétel nem jelenti azt, hogy a diploma megszerzése később következik be; sem a szakmai előképzettséget folytató vagy alapképzésben való tanulás nem biztosítja a felvételt egy szakmai vagy posztgraduális programba. Az intenzív angol nyelv, mint második nyelv (IESL) program sikeres befejezése nem garantálja a felvételt egy akadémiai programba, kivéve, ha ilyen írásbeli kötelezettségvállalás történt.

  Megjegyzés: Az UofL általában nem vesz fel nemzetközi jelentkezőket nem diplomásoknak vagy speciális hallgatóknak.

  Ha teljesítette a Felvételi Iroda és a Nemzetközi Központ összes követelményét, az UofL kiállítja az alkalmassági bizonyítványt (I-20-as formanyomtatvány az F1-es diákvízhez vagy a DS 2019 az Exchange-látogatóhoz J1). Ez az igazolás szükséges az amerikai vízum megszerzéséhez. Az űrlap ellenőrzi a felvételi jogosultságát, amelyet az Ön tudományos képesítése, az angol nyelvtudás szintje és a pénzügyi támogatás megerősítése határoz meg. Az egy tanév tanulmányának becsült költségei is szerepelni fognak. A vízuminterjú időpont egyeztetése előtt meg kell fizetnie a SEVIS díjat. A bizonyítványt, az érvényes útlevelet, a tanulmányaihoz szükséges anyagi támogatás igazolását, valamint a nyugtát, amely a SEVIS -díj megfizetését igazolja, a vízuminterjú idején be kell vinni az Egyesült Államok konzulátusába vagy nagykövetségére. Az I-20 vagy a DS 2019-re vonatkozó kérdéseket e-mailben elküldhetik a Nemzetközi Központnak

  Az USA -ban való tanuláshoz való döntés megfontolt tervezést igényel. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a helyi amerikai konzulátussal/ nagykövetséggel, hogy tanácsokat és referenciaanyagokat kapjon az amerikai főiskolákról és egyetemekről.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  ÖsszegJelentkezési határidő
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Rangsorok

  Üzleti Versenyiskola

  A Louisville Egyetem büszke arra, hogy a világ egyik legjobb MBA programjának elismerik. A vállalkozói szellemre és a szabad vállalkozásra összpontosítva az egyik legjobb üzleti kollégium jön létre azoknak a hallgatóknak és oktatóknak, akik valami tartós építésre törekszenek.

  Legjobb Masters 2019 világszerte rangsor

  • 45 Teljes munkaidős MBA
  • 56 Szakmai MBA
  • 63 Vállalkozói MBA
  • 32 Számviteli mester (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Akkreditációk

  AACSB akkreditált

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Kérdések