Keystone logo
University of Minnesota Executive MBA - Bécs
University of Minnesota

Executive MBA - Bécs

Minneapolis, Amerikai Egyesült Államok

14 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 54 000

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A programot a Carlson Iskola és a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem közös szervezésében szervezték meg, hogy Európa -szerte és azon kívül dolgozó szakembereket is befogadhassanak.

A geopolitikai, technikai, társadalmi, gazdasági és környezeti kihívások mellett a diákok új üzleti módszereket és eszközöket, a változó világ stratégiáit és a nemzetközi menedzsmentet vizsgálják. A tanfolyamokat elsősorban Bécsben, Ausztriában tartják.

Akkreditált és tisztelt

A Carlson Iskola bécsi ügyvezető MBA -ja 1920 óta rendelkezik akkreditációval az Egyesülettől az Advance Collegiate Schools of Business -ig. Ez az egyik legjobb közös Executive MBA program Európában.

Legmagasabb rangú tananyag

A Carlson iskolában a legjobbaktól fog tanulni. Az oktatók szakterületük első helyén állnak. A bécsi közös Executive MBA programot a korábbi hallgatók is elismerik, a The Financial Times nemzetközi rangsorban a 9. helyen áll a nemzetközi hallgatók rangsorában.

Globális lehetõségek

Csatlakozhat egy virágzó üzleti közösséghez a Minneapolis-St. Paul környékén 17 Fortune 500 vállalathoz juthat hozzá. A Carlson School négy tengerentúli rezidens modult is kínál Argentínában/Brazíliában, Hongkongban/Indiában és az Egyesült Államokban.

WU Executive Academy

A WU Executive Academy része a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetemnek (WU), Európa legnagyobb üzleti egyetemének, amely több mint 100 éves tapasztalatot hoz a vezetői oktatás területén. A WU Executive Academy -t az EQUIS (European Quality Improvement System), az AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) és az AMBA (Association of MBA) akkreditálja.

Belépők

Tanterv

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Vezetés és átalakulás EMBA
  • Valbonne, Franciaország
  • Belo Horizonte, Brazília
  • + 6 több
 • Master of Business Administration - Nemzetközi üzleti hangsúly
  • Livingston, Amerikai Egyesült Államok
 • Master of Business Administration International (IMBA)
  • San Diego, Amerikai Egyesült Államok