Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Bevezetés

Az MBA-programok innovatív és dinamikus programok és tanfolyamok révén biztosítják hallgatóink számára a készségeket és ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresek legyünk a gyors ütemű, mindig változó üzleti világban. Az UNLV oktatói és munkatársai nagyon büszkék arra, hogy partnereik lehetnek a sikeres karrier kialakításában.

A Lee Business School részmunkaidős esti MBA programot kínál. A program célja, hogy széles körű menedzsment és üzleti készségeket, ismereteket és eszközöket nyújtson látomásos és kreatív vezetővé. A hallgatóknak lehetőségük van szakosodásra és az élvonalbeli kérdésekre történő mélyreható összpontosításra a duális fokozatú programok révén.

Az UNLV Lee Business School MBA programja azok számára készült, akik globális karrier- és vezetői lehetőségeket keresnek. A világ gyorsan változik, és a mai üzleti vezetők új kihívásokkal néznek szembe egy komplex üzleti környezetben, amelyet új kommunikációs technológiák és szervezeti struktúrák támogatnak. Az új globális piacon a sikerhez szükség van olyan vezetői csapatokra, amelyek a funkciókon túl és a határokon túl is dolgoznak.

Helyszínek

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Programok

    Kérdések