Keystone logo
University of North Alabama College of Business Executive MBA
University of North Alabama College of Business

Executive MBA

Request duration

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A College of Business büszke arra, hogy vezető szerepet tölt be doktori programokat, hogy kiemelkedő minőségű, rendkívül fontos tananyag, oktatási kiválóság, és a rendkívüli kényelem a kivételes értéket.

A diákok elismerte kohorsz csoportokban, igény szerint. Új kohorsz csoport indul szeptemberben vagy januárban, figyelemmel a kereslet. Osztályok megfelelnek egy szombat havonta. On-line és DVD tartalmat nyújt a havi osztály ülései. Az ügyvezető lehetőség az egyetlen koncentrációja kínált a hétvégi programban.


Az Üzleti Főiskola a University of North Alabama, kínál Master of Business Administration (MBA) program több koncentrációt és a program szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre. Hallgatók egyetemi diplomák az üzleti és a nem-üzleti tudományok egyaránt arra ösztönzik, hogy alkalmazzák. Az MBA egy nagy tiszteletnek örvendő jármű gazdagító egyetemi tanulmányok a tudomány és a mérnöki, bölcsészettudományi, valamint a társadalmi és viselkedési tudományok, valamint a hozzá mélységet a hagyományos egyetemi üzleti tudományágak.


A diákok nélkül korábban egyetemi tanulmány az üzleti életben, az MBA program áll, 51 félév óra (17 kurzusok). A program áll hat alapító tanfolyamok, a szükséges központi hét tanfolyamok és négy választható kurzusok, amelyek lehetővé teszik egy diák, hogy dolgozzon ki egy összefonódás, ha úgy döntenek. Egyes a hat alapító tanfolyamok el lehet tekinteni, ha a hallgató befejezte azzal egyenértékű egyetemi tanfolyam, vagy nyelvismereti a hatálya alá tartozó területen az alapítvány tanfolyamot. A hat alapítvány képzési formákat keresztül az egyetem Hivatal a tanulmányok folytatásának, és elérhetősége és lehet kitölteni a belépés után, a posztgraduális tanulmányok vagy azt megelőzően felvételi a regisztrációkor, mint egy "nem minősített végzős diák". A diákok, legfeljebb hat félév óra diplomás munka, ha regisztrált a "nem minősített végzős hallgatók". Ez a korlátozás akkor lehet eltekinteni, a diákok, miközben teljesítik a MBA képzések alapítvány.
Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Executive MBA üzleti innovációban
    • Trieste, Olaszország
  • Teljes munkaidős MBA - STEM program
    • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • Nemzetközi Flex Executive MBA
    • Online Italy