Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Bevezetés

A University of Perugia -ben alakult 1308-ban. Ebben az évben, V. Kelemen pápa kiadott egy bika című Super specula, amelyik az Studium a város a hatóság, hogy vegyenek részt a felsőoktatásban. Ma, a kutatás, az oktatás és tanácsadás tevékenységét a különböző tudományágak szerveződnek 16 megyéiben, mintegy 23.500 diák, 1100 professzorok és kutatók és 1000 munkatársa van. Az elmúlt években az egyetem vállalta széles megújítását képzési programok és tantervek, amelyek felkészítik a diákokat, hogy megfeleljen az igényeknek a munkaerőpiac és szükségleteinek kielégítésére az innováció által kifejezett munkaadók a magán- és az állami szektor.

Az egyetem kínál két program teljesen tartott angol:

Mester végzettség Petroleum Geológia (2 év)

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

Az egyetem Nyelvi Központ, mely olasz nyelvtanfolyamok a külföldi hallgatók, valamint az angol, francia, német nyelvtanfolyamok és megkapja a leginkább up-to-date létesítmények nyelvtanulás és a személyzet magasan képzett anyanyelvi tanárok. Továbbá, a hallgatók tanulmányi és tudományos képzési gazdagodik, és kiegészül karrier szolgáltatásokat, feltéve, hogy a tájolás Szolgálat és a munkaközvetítő szolgálat, valamint a kiemelkedő sport- és atlétikai létesítmények.

KÖLTSÉGEK

A közös Mester Szak van egy fix költség 6.000 € + egyetem adók (változó összeg; ezt az adót függ a tanuló családi jövedelem, kezdve a 503 € 1,763.52 €, hogy évente). Tuitions fizetendő, ha a hallgató beiratkozik a programot Olaszországban (nincs alkalmazás alkalmazott díjak).

ALKALMAZÁS

A részletes információkat a pályázati eljárás (követelmények és határidők), ösztöndíj vagy ha érdekel a vevő osztályok olasz, kérjük írja meg [email protected]

Helyszínek

 • Perugia

  Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések