Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Bevezetés

Üdvözöljük University of the Incarnate Word

Miért UIW?

Egyszerű. Ott találkozunk, ahol vagy. Segítünk a bizalom világának megszerzésében. Hiszünk abban, hogy hová megy.

Segít elindulni San Antonio -ban, az Egyesült Államok harmadik leggyorsabban növekvő gazdaságában. Sok jó munkalehetőséget talál itt - az egészségügyben, az oktatásban, a repülőgépiparban, a biokutatásban, a megújuló energiában, a 3D -s animációban és a játéktervezésben programok a vezető karrier területeken.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Több mint 135 éves hagyományaival University of the Incarnate Word San Antonio, Texas, elkötelezett az oktatási kiválóság mellett a Jézus Krisztusba, Isten megtestesült szavába vetett hit kontextusában. Az UIW a legnagyobb katolikus egyetem Texasban és a negyedik legnagyobb magán egyetem Texasban. Az UIW egy gyönyörű fő egyetemmel rendelkezik San Antonio -ban. A város egész területén, valamint Dél- és Közép -Texasban, valamint két egyetemen Mexikóban és egy Európai Tanulmányi Központban található Strasbourgban, Franciaországban. Az UIW -t a megtestesült Ige jótékonysági nővérei alapították és támogatják.

Az UIW elkötelezett amellett, hogy erős, jó karakterű elméket alakítson ki, amelyek kibővítik világunkat. Az UIW küldetésének középpontjában a társadalmi igazságosság és a közösségi szolgálat iránti elkötelezettség áll. A tanterv célja, hogy bővítse a diákok megértését a világ szükségleteiről, a férfiak és a nők megtanulnak aggódni és felvilágosult polgárokká válni, felhasználva készségeiket a helyi és globális közösségben. Az egyetemi, posztgraduális és doktori szinten 11 iskolán és főiskolán keresztül kínált programok révén a hallgatók számtalan iparágat és tanulmányi területet pozitívan befolyásolhatnak.

Ennek spanyol szolgáló intézmény és sárga szalag Iskola , UIW büszkén üdvözli a diákok minden háttérrel és támogatja őket az egész tanulmányi utakra.

Az UIW az egyetlen katolikus NCAA 1. osztályú atlétikai program Délen, és 14 sportágot, valamint 23 férfi és női csapatot számlál. A Southland Konferencia büszke tagjaként az UIW csapatai az etikus sportszerűséget és a példaértékű atlétikát modellezik.

A hagyományok gazdagsága, az erős kötelékek és a történelmünk révén világszerte több mint 40 000 férfi és nő büszke öregdiák -bázisa született. A diplomások a saját területükön élő UIW missziót élik meg, példamutató munkát végezve a művészetek, a polgári szolgálat és a szakmai eredmények terén.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Campus jellemzői

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

A Capstone-élmény

A HEB School of Business & Administration hallgatói a diploma megszerzése előtt megosztják tudásukat a valós világban működő vállalkozásokkal.

Az üzleti tanterv részeként az MBA hallgatóknak kötelező kurzuson kell részt venniük. Ezeket a kurzusokat „zárókőnek” nevezik, mert a hallgatói diploma egyik záró darabja és a programképzés csúcspontja. A zárókő kurzus arra kéri a hallgatókat, hogy hasznosítsák a többi kurzusuk során megszerzett tudást és készségeket, és alkalmazzák azokat valós forgatókönyvekre egy zárókőprojekten keresztül.

A Capstone kurzusprojektek a hallgatók gazdag tudására és üzleti oktatására támaszkodnak, hogy segítsenek a vállalkozásoknak és szervezeteknek a kihívások kezelésében. A hallgatók emellett nagy hasznot húznak a projektben szerzett tapasztalatokból, és felkészültebben fejezik be a kurzust a munkaerőpiacra való belépésre, mert a zárókurzus lehetőséget kínált számukra, hogy találkozzanak szervezeti döntéshozókkal, megértsék a szervezeti struktúrákat, elemezzenek az üzleti folyamatokat, azonosítsák az üzleti kihívásokat, fejlesszék a prezentációs készségeket és kulcsfontosságú kapcsolatok kialakítása a szakmai hálózatok bővítése érdekében.

Bonilla Science Hall

A 2006-ban felújított és a legmodernebb berendezésekkel újranyitott Bonilla Science Hall (BSH) ad otthont a Broadway kampusz mérnöki, matematikai, táplálkozástudományi, légkörtudományi (meteorológiai) és fizika tanszékeinek. A BSH tantermeket és modern laborokat tartalmaz a folyadékmechanika, anyagmérnöki, elektronikai, meteorológiai (műsorszórásos és üzemi), táplálkozás-egészségügyi, mechanikai és általános iskolai oktatás számára. A harmadik emeleten egy matematika oktatóközpont található, ahol egy oktató áll készenlétben a matematikai vagy statisztikai tanfolyami segítségre szoruló, vagy számítógépes hozzáférést igénylő hallgatók számára. Szintén a második emeleten (BSH 216) található egy 18 állomásos számítógépes labor, amely frissített szoftvereket kínál az órákhoz és a magánkutatáshoz.

A karoknak az osztálytermeik közelében vannak irodák, amelyek lehetővé teszik a professzorok és a hallgatók közötti könnyű és nyílt interakciót. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy használják a BSH kari iroda területén található tanulmányi asztalokat, írótáblákat és mini tankönyvtárakat. A második emeleten többcélú A/V technológiával felszerelt tárgyalótermek állnak az oktatók, a dolgozók és a hallgatók rendelkezésére.

Napelemes Ház

A University of the Incarnate Word napelemes házát az UIW Mérnöki Tanszék tervezte és használja. A házban található napelem biztosítja az áramot egész évben. A ház energiahatékony tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a Sun Power PV panelek. Olyan újrahasznosított funkciókkal is rendelkezik, mint az ECO újrahasznosított üveg munkalapja és a Trex terasz (újrahasznosított tejesüvegekből). Többek között a fenntartható tulajdonságok mellett a házban parafa padló és parawood (gumifa) szekrények találhatók. Vízhatékonysággal rendelkezik az alacsony áramlású vízvezeték-szerelvényekkel és a dupla öblítésű WC-vel. Ezenkívül a beltéri levegő minősége a zöld, üvegszálas felületű belső táblának köszönhetően (templom-belső), amely penész- és penészálló. Több tiszta energiát termel, mint amennyi az épület működtetéséhez szükséges.

A Solar House ADA-kompatibilis, és Platinum LEED tanúsítvánnyal rendelkezik az USGBC Leadership in Energy and Environmental Design területén. A vezető tervezőhallgatók ezt a helyet kutatásra és tervezésre használják. Látogatóközpontként, tájékoztató létesítményként szolgál, valamint inspirációt ad a műszaki innovációhoz a diákok és a közösség számára.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Helyszínek

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Kérdések