Keystone logo
© Carrianna Field
University of Valencia

University of Valencia

University of Valencia

Bevezetés

A University of Valencia alapított több mint öt évszázaddal ezelőtt a zsűri Valencia vált a modern, állami egyetem, amely azt tanítja minden területen a tudás: a társadalmi, gazdasági és jogi tudományok, kísérleti tudományok, műszaki, egészségügyi tudományok, az oktatási és a humán tudományok .

Több mint 45.800 egyetemi hallgatók és 8600 posztgraduális hallgatók tanított több mint 3300 professzorok, előadások és kutatók a campus (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna és Tarongers) támogatásával több mint 1700 igazgatási és kisegítő személyzet.

UniversitatValencia102

Küldetés

A misszió az Universitat de Valencia egyértelműen meghatározza a létjogosultsága az intézmény szerint a törvényi és jogszabályi keret. A stratégiai tervezési folyamat vállalta, hogy meghatározza a stratégiai terv az Universitat de Valencia 2008-2011 meghatározásához vezetett az egyetem küldetése.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez az állítás továbbra is teljes mértékben aktív, bár a fenti célok elérését lesz szükség a különböző célok és cselekvési irányokat, amelyek középpontjában az új kihívásokhoz és körülményekhez.

"Az Universitat de Valencia küldetése, hogy a vonat az illetékes szakemberek európai szinten ösztönözze színvonalas kutatás a nemzetközi hatás kialakulásához hozzájáruló a társadalom. Képzési és kutatási támogatása UV feladatainak a terjesztés terén a tudomány és a kultúra, valamint a megerősítésére, hogy a demokratikus értékek a társadalom általában, és a valenciai társadalom, különösen. "

UniversitatValencia101

Megjelenítés

Ennek keretében az UV küldetése, és ha meghatározott tevékenységi körét (oktatás, kutatás, transzfer és kultúra), lehetséges, hogy azt a célt az intézmény a célok, amelyek meghatározzák, és jogosult a szolgáltatás elérhető, és rögzíti a mérföldkövek szeretnénk elérni a megadott időkereten belül e stratégiai terv 2012-2015.

Az Universitat de Valencia akarja, hogy felismerte a jövőben:

 • Mivel egy felsőoktatási intézmény egy minőségi, átfogó és nemzetközi tudományos ajánlat, mindenki számára nyitott, és amely a tartós képzési igényeket a folyamat minden szakaszában az életciklus a felhasználók.
 • Az a képesség, hogy átfogó iránymutatást a diákoknak, ahogyan azokat a minőségi egyetemi tapasztalatok az Universitat de Valencia, és a képesítést, amely fokozza a diplomások foglalkoztathatóságát.
 • A kötet és hatása kutatási eredményekhez a csapatok.
 • Az a képesség, hogy rögzítse a speciális kutatási erőforrások: vonzása és fejlődő tehetség és egybehangzó a nemzetközi verseny hívásokat.
 • Az a képesség, hogy széles skáláját kínálják a transzfer szolgáltatások, valamint a tudományos és műszaki szolgáltatások, a látható és hozzáférhető folyamatok által könnyen érthető a jelenlegi és a potenciális felhasználók számára.
 • Az a képesség, hogy hozzon létre stabil kapcsolatok felhasználók transzfer szolgáltatások, és felajánlja nekik, átfogó megoldásokat, amelyek meghaladják konkrét tranzakciók.
 • Annak mértéke, a minőség és gazdagsága a kultúra és a részvételi ajánlatot az egyetemi életben, hozzájárulva kínálnak UV tapasztalata ", amely megfelel a felhasználók igényeit.
 • Mivel a kulturális utalás a valenciai társadalom, különös figyelmet fordítva a kultúra és a nyelv.

Ebben a nézetben a célokat az intézmény mind a négy tevékenységi területek és a stratégiai célok, amelyek lehetővé teszik, hogy elérjék a kitűzött célokat lehet azonosítani. Így az UV stratégiai terve az időszak 2012-2015 beállítása.

Értékek

Minden intézmény alapuló kultúra értékrend átható elvek szabályozzák tevékenységét. Az értékek az UV már formálódik a történelem és már tükröződik a University alkotmányt.

Az előadás az UV értékek célja, hogy meghatározott szilárd referenciakeret, amely végigvezeti a viselkedését és hozzáállását az intézmény, amely befolyásolhatja döntéseit és milyen módon végzi tevékenységét, és ők alkotják a központi fogalmak, amelyek egymást a különböző környezetekben a Egyetem társadalmi felelősségvállalás (USR) az UV.

Így az értékeket, amelyek áthatják az intézkedések az UV és alapjául szolgál a Stratégiai Terv 2012-2015 a következők:

 • Identity elkötelezettség. Az UV olyan intézmény erősen gyökerezik a terület, és kapcsolódik a valenciai valóságot, ezért kiemelt figyelmet fordít a védelme és támogatása a kultúra és a nyelv, valamint a tanulmány minden kulturális megnyilvánulása szoros kulturális és a terület környezetben.
 • Kiválóság a fejlesztés minden oktatási tevékenységet, keresés, áttétel és kulturális terjesztés. Ez az érték van megadva a minőség iránti elkötelezettségünket, értékelése és folyamatos fejlesztése.
 • Innováció. Az UV elérni a szellemi vezető hivatása annak elveit a racionalitás és az egyetemesség, megkönnyítve, stimuláló és tárhely szellemi és a kritikus tevékenységek minden területén a tudás és a tanulás.
 • A társadalmi és gazdasági fejlődés, ami a kötelezettségvállalás az UV szellemi és anyagi fejlődés a népek és a fejlesztések a tudás.
 • Gazdálkodás átláthatóságának és nyílt párbeszédet a társadalommal, amely elősegíti a részvételt, a bizalom és elkötelezettség az intézmény. Hogy megkönnyítse a belső kommunikáció és a kölcsönös megismerés a különböző érdekcsoportok alkotják az egyetemi közösség számára teszi lehetővé a harmonikus fejlődés a tudás címzett fokozza a készségek az emberek és együttélés egy plurális, demokratikus társadalom.
 • Justice, ami tekintettel a jogok egyenlőségét és lehetőségek minden ember megkülönböztetés nélkül miatt faji, nemi, vélemény, nyelv, vallás vagy más állapot, társadalmi vagy személyes körülményt. Ami a belső politika, az UV elősegíti a pozitív megerősítés intézkedések egyenlő összes tagja részt vesz az intézmény és támogatja annak nyelve és kultúrája, amely a szíve identitását. Ugyanilyen pozitív intézkedések a fogyatékkal élők számára is támogatni, így egy teljes és kielégítő egyetemi élet.
 • Egyenlőség Az UV végzi funkciók és tevékenységek (oktatás, kutatás, kulturális és menedzsment) az esélyegyenlőség elve a férfiak és nők, és dolgozzanak ki és alkalmazza ezt a megfelelő "Egyenlőség terv".
 • Szolidaritás és az együttműködés a különböző érdekcsoportok, amellyel az intézmény együttműködik a társadalmi, kulturális, gazdasági és tudományos környezetben. Az egyetemi környezetben, az UV elkötelezett az esélyteremtés és egyenlő feltételek a legtöbb ember (szociális dimenzió felsőoktatás). Ugyanígy, az UV együttműködik más egyetemek és tudományos intézmények, kiemelten a valenciai egyetem és azok tartozó katalán nyelvi területen, beleértve a hálózat a jelenlegi Joan Lluís Vives Intézet.
 • Fenntarthatóság Az UV szolgálatában az ökológiai védelmi és környezetvédelmi és elősegíti és alkalmazza hatóanyagok védelmi intézkedések és az egészség javítása egyetemi közösség tagjai. Az intézmény fejleszti ezt az értéket át az aktív alkalmazás a huszonöt politika szerepel a program "Fenntartható Campus. Az oktatás és a kutatás Fenntarthatóság ".

Az említett értékek szolgálnak támogató megközelítés a stratégia és a legfontosabb sikertényezők, amellyel az UV célja, hogy elérje célját, a különböző tevékenységi területét.

Helyszínek

 • Valencia

  University of Valencia Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010, Valencia

Kérdések