Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Bevezetés

Nyugat-Londoni Egyetem - RAK Branch Campus

Az UWL jó hírnevet szerzett a magas színvonalú oktatáshoz, amely szorosan kapcsolódik a foglalkoztatáshoz. Célunk, hogy inspirálja diákjainkat, hogy innovatív szakembergé váljanak, összekapcsolva őket az izgalmas és jutalmazó karrierekkel.

Az Egyesült Királyság legsikeresebb üzleti régiói középpontjában az egyetem magasan képzett személyzettel rendelkezik, akik rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal a saját tudományaik és az iparukkal való szoros kapcsolatok terén.

Minden, amit csinálunk, úgy tervezték, hogy a diákjaink mind az egyetemi tudással, mind a gyakorlati készségekkel rendelkezzenek ahhoz, hogy sikeresek legyenek a kiválasztott karrierjükben. Mi vagyunk a Karrier Egyetem.


Itt a Nyugat-Londoni Egyetemen, partnerként kezdtük el a Wisdom Education Group-ot, amely a helyi akadémiai infrastruktúra-szolgáltató. Ez az egyetlen Branch Campus, amely az Egyesült Arab Emírségekben, a Közel-Keleten és Afrikában tevékenykedik.

Örömmel kínálunk számos kiváló minőségű, karrier-alapú egyetemi és posztgraduális képzést, amelyet a tapasztalt tanári munkatársak szállítanak.

Diák-központú ethosunkat Ras al Khaimahhoz hoztuk, biztosítva, hogy a diákok a tanterv, a tanítás és az egyetem életében mindent megteszünk. Rugalmas menetrendeket kínálunk a diákok igényeinek kielégítésére és a dolgozó szakemberek befogadására. Az osztályok angol nyelven érkeznek, és az odaítélt képesítések ugyanazok, mint amit itt adunk az Egyesült Királyságban.

University of West London Branch Campus, Academy Zone, Ras Al Khaimah Egyesült Arab Emírségek:

Az újonnan indított West London Egyetem (RAKFTZ Branch) központja a Ras al Khaimah Szabadkereskedelmi övezet Akadémiai övezetében található, az Egyesült Arab Emírségekben. Ez a Közel-Keleten elsőként a West London Egyetem Középiskolája./strong>

A Campus központjában található az Umm Al Qaiwan határában, az Al Hamra Ras Al Khaimah Emirátusban. A RAK Ceramics, világhírű kerámia cég, amely közel van ehhez a Campushoz. A Fujairah emirátus közvetlen hozzáférése előnyös. Ez a Campus közvetlenül az egész északi emírát szolgálta, mivel közel van Fujairahhoz, Umm Al Quwainhez, Ajmanhoz, Sharjahhoz és Dubaiba. A központ 50 perces autóútra fekszik a Dubaitól, és a közlekedés az egész Észak-Emirátusban, köztük Dubaiban is elérhető.

A Központ egy sor olyan egyetemi és posztgraduális képzést kínál, amelyeket magas tapasztalt oktatói oktatnak. Az osztályok angol nyelven érkeznek, és az odaítélt képesítések ugyanazok, mint amit itt adunk az Egyesült Királyságban.

Tanfolyamok, amelyek a kínálatban magában foglalja a menedzsment, pénzügyi és számviteli, és az utazás és idegenforgalom menedzsment.

Karrier és tanulmányi folyamat

A kurzus befejezése után MBA hallgatóink bizalommal érzik magukat, és sokan olyan növekedési területekre költöznek, mint a banki, a tanácsadó, a kormányzati és a non-profit szektor a nemzetközi színtéren, míg mások saját sikeres vállalkozásokat vezetnek.

MBA posztgraduális munkatársaink jelenleg olyan cégekkel dolgoznak, mint:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Jehu
Starbucks
Continental gumik
A Times India
Jarvis szállodák
Az őrző

Tanulmányi progresszió


Tanulás közben felfedezhet egy olyan területet, amelyről többet szeretne megtudni. A doktori tanulmány lehetővé teszi, hogy olyan kutatási és generikus készségeket fejlesszen ki, amelyek felkészítik Önt arra, hogy professzionális kutatóként működjenek sikeresen./>

Karrier támogatás


A diploma célja, hogy segítsen megtalálni a megfelelő karrierjét az Ön számára. A diplomások 96% -a 6 hónapon belül dolgozik a diploma megszerzéséig./>

Kedvező West London helyszínünkkel szoros kapcsolatban állunk számos nemzeti és multinacionális szervezetrel, mint a BBC, a Hewlett-Packard (HP) Ltd, a Middlesex Law Society és a Savoy Education Trust. Nagyon jó eredményeket értünk el értékes munkalehetőségek biztosításával, és gyakorlati tapasztalatokat nyújtunk az egyetemen a hallgatói nagyköveteink rendszerén keresztül.

Sok munkatársunk sikeres háttérrel rendelkezik az érintett iparágakban, és tanácsot adhat Önnek arról, hogyan kezdheti el karrierjét. Pályafutási szolgáltatásunk segít Önnek abban is, hogy felmérje potenciális lehetőségeit azáltal, hogy szakvéleményeket és tanácsokat ajánl fel a karrierlehetőségek széles skáláján, többek között:

 • önéletrajzok
 • álláskeresés
 • felvételi és kiválasztási eljárások
 • a további vizsgálat.

Mi vagyunk a Karrier Egyetem.

Helyszínek

 • Al Jazirah Al Hamra

  Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések