Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Bevezetés

Miért válassza az UWA-t?


Fedezze fel az egyetemeinket és létesítményeinket, ismerje meg államunk legrégebbi egyetemének történelmét, és fedezze fel, hogy az UWA-diploma miért teremthet meg Önt a jövő karrierje számára, nem csak a holnapi munkahelyekre.

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként rangsoroljuk Nyugat-Ausztráliát, és helyezzük az egyetemek 100 legjobbja világszerte.

No1 - Egyenlően egyenlő a hallgatói kereslet és kutatás terén

7 - A tantárgyaink közül hét a Top 50-ben szerepel

Top 100 - Helyezett 96. a Top 100 egyetemek világszerte

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Öt ok arra, hogy tanulmányozzák az UWA-t

Tudja meg, mi ösztönzi az embereket, hogy velük folytassák céljaikat.


Élénk hallgatói élmény

A Swan folyó melletti Perth-i campusunk a legszebb ausztráliai festmények közé tartozik. Mi mindössze 10 percre van Perth fő bevásárló- és üzleti negyedétől, és közel a város lenyűgöző strandjaihoz.

Az egyetemen számos különféle kényelmi élményt kínálnak, beleértve a kávézókat, könyvtárakat, könyvesboltokat, élénk kulturális körzetet és tíz klubot és társadalmat, hogy csatlakozzanak a diákélethez és élvezhessék a legteljesebbet. Támogató Student Guildunk azt jelenti, hogy kipróbálhatja önként az ön kezét, önálló tanácsadást szerezhet számos ügyben, vagy részt vehet az egyetemeken és egyetemeken található számos változatos eseményen.


Innovatív tanfolyamszerkezet

Bármi legyen is az Ön célja, az UWA fokozatot teremt a lehetőségek világa. A mai munka mintegy 40 százaléka nem létezik 20 éven belül (CEDA, 2015), ezért hiszünk abban, hogy jobban felkészülünk a jövő karrierjére.

Innovatív kurzusszerkezetünk egyedülálló a WA-ban, és globális modellen alapul. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésedet és a karrierlehetőségek maximalizálását egyidejűleg folytathatja. Ez a rugalmasság különbözteti meg a tömegektől, és kulcsfontosságú a karriered jövőbeni megakadályozásához.


Ranglisták és minősítések

Ausztráliában első helyen állunk a hallgatói kereslet, a kezdeti fizetések, a kutatási intenzitás és a kutatási támogatások alapján, a 2016-os egyetemi útmutatóban szereplő legfontosabb intézkedéseken alapulva. A QS világranglistái lehetővé tették a legmagasabb minősítést - 5 csillagot - az egyetemek legmagasabb egy százalékát világszerte. A témakörök közül hét a Top 50-ben rangsorolva, a QS World University rangsor szerint.


Végzett eredmények

Az UWA fokozata befektetés a jövőbe. Végzettségeink következetesen meghaladják az országos átlagot fizető fizetést és az államilag végzett foglalkoztatási arányokat. Az erős ipari partnerséget ünnepeljük, amely gyakorlati, valós világélményt kínál az értékes szakmai hálózati lehetőségek mellett. Ezt a gyakorlati tanulási megközelítést nagyra értékeli a munkáltatók, és biztosítja Önnek a karrierlehetőséget. Alumíniumaink továbbra is ösztönzik és pozitív hatással vannak a társadalomra.


A világ megváltoztatása a kutatás révén

Kutatásintenzív egyetemként a Nyolcak csoportjába vagyunk (az ország legjobb kutatóegyetemének koalíciói) és a világ egyetemi hálózatának csak két ausztráliai tagjának egyike. A Matariki hálózat alapító tagja vagyunk a kiváló minőségű, kutató-intenzív egyetemeknek, különös tekintettel a hallgatói tapasztalatokra.

Az évek során továbbra is magas kaliberű, globálisan elismert alkalmazottakat, kutatókat és hallgatókat vonzottak, köztük Barry Marshall Nobel-díjas professzorunk is, és évente a WA egyetemek kutatási finanszírozásának körülbelül 80% -át kapjuk.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Ipari kapcsolatok

Az UWA-nál nem csak diplomát keres, hanem lehetőséget kap arra, hogy értékes tapasztalatot szerezzen a jövőbeli karrierje felé.


Mentori

Csatlakozzon az iparági szakemberekhez egy-egy tanácsért és fejlessze készségeit.


Nem hitelképes tapasztalat

Az iparági elhelyezésű hálózatok lehetővé teszik, hogy nem hiteles elhelyezéseket találjon.


Elhelyezés a hitelhez

A hitel-kihelyezések vagy gyakorlatok a diploma részét képezik.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Kérdések