Keystone logo
University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Bevezetés

A University of Stellenbosch Business School (USB)Található, a Tyger Valley üzleti negyed északi részén Fokváros, Dél-Afrika, széles skáláját kínálja a nemzetközileg akkreditált irányítási és vezetési programok.

USB elismerten a felső iskola a nemzetközi üzleti iskola hálózat. Ez volt az első iskola egy afrikai egyetemen, hogy megkapja mind a három nemzetközi akkreditációk: AACSB, EQUIS és AMBA. USB is nevezték a No 1 üzleti iskola Dél-Afrikában 2015-ben PMR.africa.

Összességében USB kialakítására törekszik a felelős vezetők révén megalapozott üzleti oktatás és a kutatás.

USB azon programok relevánsak Dél-Afrika, más afrikai országokban és azon túl. Felül USB zászlóshajója MBA, amely a bemutatott egy rövidebb időszak 2016-tól, USB kínál programokat Development Finance, Leadership Development, coaching, Futures Studies és projekt menedzsment.

Portfolio programok:

MBA (teljes munkaidős és moduláris) MPhil az Development Finance MPhil a jövőkutatásra MPhil Menedzsment Coaching PhD in Business Administration PhD Development Finance PhD jövőkutatás Posztgraduális Diploma in Business Administration és menedzsment Posztgraduális Diploma Határidős Tanulmányok Posztgraduális Diploma Leadership Development Posztgraduális diploma Projektmenedzsment Posztgraduális Diploma Development Finance Posztgraduális Diploma in Financial Planning Executive Education

Okok, amiért érdemes választani USB

Három nemzetközi akkreditációk

USB rendelkezik minőségi garanciák formájában AACSB, EQUIS és AMBA akkreditációs. USB volt az első iskola egy afrikai egyetemen, hogy tartsa a három nemzetközi akkreditációk az üzleti iskolák.

Nemzetközi expozíció

USB nemzetközi részvétel bizonyítja a három nemzetközi akkreditációk, nemzetközi hallgatói szervezet, látogató nemzetközi oktatói és cserediákok, a kötelező MBA International Study modul egy külföldi üzleti iskola az MBA program, jelenléte sok részén az afrikai kontinensen, és partnerségek üzleti iskolák az összes kontinensen.

Afrika-központú szakértelem

USB üzleti tudásod partnere Afrikában. Az iskola vált ismertté az afrikai-fókuszált szakértelmet olyan területeken, mint fejlesztési finanszírozási, az etika és a vállalatirányítás, személyes vezetői fejlesztés, vezetői coaching, határidős kutatás és a feltörekvő országok gazdasági.

Vezetői fejlődés

Egy nagy hangsúlyt fektet a vezetői fejlesztés részét képezi a programoknak - különösen a mi MBA és posztgraduális diploma Leadership Development. USB vezetése szakértelem összevetni a nemzetközi normák és jóváhagyta egyre több tiszteletben kutatóintézetek.

Együttműködő tanulás

Együttműködő tanulás kulcsfontosságú jellemzője USB programok, valamint az intenzív elkötelezettség hozzájárul az életet megváltoztató élményt tanul nálunk. Minden diák hozza a különböző képesítési, vezetői tapasztalattal és kulturális ismeretek az asztalhoz.

Sokféleség

A tanulmányi út azon USB, akkor együtt fog működni az emberek sokféle kultúrák és országok. A diákok minden tájáról érkeznek Dél-Afrikában, a többi Afrikában és a világ. Ez a sokszínűség mélységet adhatunk a tanulási tapasztalat, és segít építeni értékes hálózatok az üzleti kapcsolatok és a diáktársak, hogy tart egy életen át. www.usb.c.za

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Kérdések