Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Bevezetés

A Global Executive MBA (GEMBA) Shanghai jelent egy erős közötti partnerség a University of Southern California Marshall School of Business és a Shanghai Jiao Tong Egyetem Antai College of Economics & Management, készítse el a legjobb egy valóban globális oktatási tapasztalat.

GEMBA diákok jönnek össze a világ minden tájáról, hogy tanuljanak a kiváló oktatók és ossza felbecsülhetetlen tapasztalatokat. A program vonzza széles keresztmetszetét üzleti szakemberek számára: ezek a felső vezetők a multinacionális, magán és állami vállalatok, vállalkozók és a vezetők a családi tulajdonban lévő vállalkozások.

Az előnyök egy GEMBA fokú félreismerhetetlen: releváns tanított kiváló oktatók, kiemelkedő globális hálózat, és az élethosszig tartó barátságok belül világszerte USC trójai család.

GEMBA partnerségi

University of Southern California

USC (The University of Southern California) egy magán, non-profit, nonsectarian, kutatóegyetem, alapították 1880 fő campus Los Angeles, California. Ahogy California legrégebbi magán kutatási egyetemen, USC történelmileg művelt számos régió üzleti vezetők és szakemberek. Az utóbbi évtizedekben az egyetem is megmutatta, hogy helye Los Angelesben, hogy kapcsolatokat alakítson ki a kutatási és kulturális intézmények egész Ázsiában és a csendes-óceáni. Tükrözve az állapotát Los Angeles mint globális város, USC rendelkezik a legnagyobb számú nemzetközi hallgatók bármely egyetem az Egyesült Államokban. 2011-ben, USC nevezték a legjobb 10 között a Dream főiskolák a nemzet.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) széles körben elismert Kína egyik legjobb öt egyetem. SJTU 1896-ban alapították a ShengXuanhuai és ezért az egyik legrégebbi egyetem Kínában. SJTU már ápolni nagyszámú kiváló egyéniségeket és jelentős mértékben hozzájárult, hogy a jólét, a nemzet, különösen a tudomány és a technológia. A híres öregdiák közé egykori főtitkára, a kommunista párt JiangZemin, az alapító a Kínai Népköztársaság rakéta programot Csien Hszüe-szen, és több száz others.More mint 200 akadémikus a kínai Tudományos Akadémia és a Tudományos Akadémia Műszaki vannak öregdiákok SJTU.

Marshall School of Business

Az USC Marshall School of Business egy magán kutatási és felsőoktatási intézmény elkötelezett az oktatás a jövő világelsők. Rangsorolva, mint egyike az ország legjobb iskola a számvitel, pénzügy, vállalkozói és a nemzetközi üzleti tanulmányok, Marshall is osztja a gazdag történelmi és élénk közösség a USC felsőoktatási rendszer.

Antai College of Economics és a menedzsment

Mint ahogy az a mi anyaintézménynél SJTU, a Antai College of Economics és menedzsment (ACEM) széles körben elismert, mint a felső-öt üzleti iskola Kínában. A teljes hallgatói szervezet közel 6000, és a kar 200, ACEM továbbra is vezet üzleti oktatás előre Kínában és Ázsiában. ACEM az egyetlen üzleti iskola Kínában kell hármas akkreditált: AACSB, EQUIS és AMBA, és helyre került a Financial Times No. 2 Kínában releváns nemzetközi kutatás.

Helyszínek

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Programok

Kérdések