Keystone logo
© USCA Marketing Dept
University of South Carolina Aiken

University of South Carolina Aiken

University of South Carolina Aiken

Bevezetés

A University of South Carolina Aiken (USCA) School of Business Administration egy személyes, kohorszos Master of Business Administration (MBA) programot kínál. Minden kohorsz az őszi félévben indul, és az összes kurzus sikeres elvégzése esetén a következő tavaszi félév végén szerez diplomát. Az USCA nappali MBA képzésére beiratkozott hallgatók a szokásos üzleti órák alatt (M-F, 8-17 óra) vehetnek részt az órákon. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára a hálózatépítési lehetőségeket az osztálytársak és az iparág vezetői között a személyes tanfolyamokon, a vendégelőadókon és a kampuszon belüli rendezvényeken keresztül. Az USCA School of Business Administration olyan tantervet biztosít, amely megfelel az AACSB akkreditációs szabványoknak és elvárásoknak, hogy a diákok sikeres karriert szerezzenek és tartsanak fenn.

Az USC Aiken története

A Dél-Karolinai Aiken Egyetem 1961-es megalakulása óta a partnerségek kiépítése a University of South Carolina Aiken sarokköve. Akkoriban az aikeni közösség polgárai hangot adtak annak, hogy szükség van egy helyi felsőoktatási intézményre. Az alulról építkező politika igazi demonstrációjaként a közösség összefogott, hogy megmutassa támogatását a területen létrehozandó főiskola mellett. Az állami törvényhozás révén megalakult egy irányító testület, az Aiken Megyei Felsőoktatási Bizottság, amely ma is felügyeli az egyetem küldetését.

A Dél-Karolinai Egyetem, az állam 1801-ben alapított kiemelt egyeteme, Aikenben kezdett el kurzusokat kínálni azoknak a hallgatóknak, akik Kolumbiában szeretnék befejezni diplomájukat. A USC Aiken lett a negyedik campus, amelyet a nyolc közül alapítottak, amelyek végül a USC rendszert alkotják. Három teljes munkaidős oktató, egy titkár és 139 diák csatlakozott az egyetem első egyetemi félévére 1961 szeptemberében. Az órák helyszíne a "Banksia" volt, egy korábbi téli kolónia kúria Aiken belvárosában. Az egyetem első hallgatói 11 éven át egy lakóházként kialakított épületben jártak főiskolára, egy egykor bálteremként funkcionáló helyiségben tanultak zeneszerzést, és egy egykori nappaliban algebrát.

Az évek során a hallgatói létszám nőtt, és felmerült az igény egy új fizikai helyszínre. Az egyetem megvásárolta az ingatlant a Graniteville Company-tól, és 1972-ben a Banksiából a jelenlegi helyére költözött. Egy többcélú épületet építettek, amelyet később Robert E. Penland Administration Buildingnek neveztek el. Ennek az épületnek a nyitott udvarán található a campus egyik legjelentősebb nevezetessége, a Charles Perry művész által készített Double Knot szobor, amely az egyetemnek a helyi közösséggel való szoros kapcsolatát szimbolizálja. Abban az időben a legtöbben azt feltételezték, hogy ez lesz az egyetlen épület, amelyre valaha is szükség lesz a campus számára; az egyetem azonban a következő években több mint 20 épületet és atlétikai létesítményt foglalt el.

Természetes következő lépésként a USC Aiken autonómiára törekedett a USC rendszerében, hogy a hallgatók Aikenben kezdhessék és fejezhessék be tanulmányaikat. 1977-ben az egyetemet a Southern Association of Colleges (ma Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges - SACSCOC) főiskolai bizottsága (Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges) teljes mértékben akkreditálta, és kiadta első érettségi diplomáit. A mesterképzéseket 1994-ben kezdték el kínálni az egyetemen.

Az intézmény az 1960-as években kezdett korlátozott számú sportcsapatot alakítani a NAIA részeként. A USC Aiken hallgatói és sportolói a Pacers nevet vették fel kabalájuknak, amelyet Aiken lovas közösségként jól ismert státuszáról neveztek el. 1990-ben a USC Aiken elnyerte az NCAA Division II státuszt, és a rendkívül versenyképes Peach Belt Conference alapító tagja lett. Ma a Pacer Athletics 11 férfi és női egyetemi sportcsapatnak ad otthont, köztük a háromszoros országos bajnok férfi golfcsapatnak.

1961 óta hat vezető járta be az egyetem útját. Chris Sharp (1961-1962), Bill Casper (1963-1983), Dr. Robert Alexander (1983-2000), Dr. Thomas Hallman (2000-2012) és Dr. Sandra Jordan (2012-2021), valamint Dr. Daniel Heimmermann (2021-től napjainkig) irányította a kampuszt, amely ingázó intézményből egy hagyományosabb, lakóhelyi alapú kampusszá nőtte ki magát.

Ma a USC Aiken a U.S. News & World Report "Legjobb főiskolák" című útmutatója szerint huszonkét egymást követő évben a déli államok három legjobb állami főiskolája között szerepel. Az egyetemre több mint 3500 diák jár, és évente körülbelül 500 diák szerez diplomát. A USC Aiken több mint 50 tanulmányi programban kínál alap- és mesterfokozatot, miközben egy kis, barátságos campuson, intim osztálylétszámmal és személyes odafigyeléssel egy nagy egyetem kínálatának nagy részét nyújtja. A folyamatos partnerségek iránti elkötelezettség az egyetemi kultúra szövetébe van szőve.

Küldetésnyilatkozat

Az USC Aiken School of Business Administration olyan átalakító üzleti oktatást nyújt, amely képessé teszi a diákokat karriercéljaik elérésére és a társadalomra gyakorolt pozitív hatásra.

Jövőkép nyilatkozat

Az USCA School of Business Administration jövőképe, hogy teljes mértékben bevonja az üzleti közösséget, hogy előremutató nézeteket valló üzleti vezetőket hozzon létre a társadalom jobbítása érdekében.

232746_Picture1.png

Belépők

Diplomás felvétel

Kérjük, az elektronikus átiratokat közvetlenül az egyetem küldje el a href="[email protected] címre.

A hallgatók felvétele az MBA programba a következő kritériumok szerint:

 1. Sikeres alapképzési diploma megszerzése akkreditált felsőoktatási intézményben 3,0 vagy annál nagyobb általános GPA-val
 2. 2,50 és 2,99 közötti GPA-val rendelkező diákok számára:
  • Dönthetnek úgy, hogy feltételesen felvételt nyernek, és 3,0-s GPA-t kell fenntartaniuk a posztgraduális munka első tizenkét kreditórájában, vagy
  • Benyújthat egy GMAT/GRE pontszámot, amelyet a bizottság felülvizsgál, és az osztályzatokkal, a képzési programmal és a részt vevő egyetemekkel együtt átfogóan mérlegeli. A bizottság dönthet úgy, hogy a pályázót teljes egészében, vagy a fentiek szerint feltételesen felveszi.

Graduate Application

A Graduate Application mellett be kell nyújtani az oltás igazolását, az állampolgárság igazolását és az összes részt vevő egyetem hivatalos átiratát.

Nemzetközi beiratkozások

Az USC Aiken szívesen lát hallgatókat a világ minden tájáról. Egyetemünkön több mint 28 ország diákjai vannak, köztük Kanada, Angola, Franciaország, Németország, Bermuda, Bahamák, Kína, Brazília, Argentína, Tanzánia, Nigéria és még sokan mások. A nemzetközi hallgatók tudományosan és társadalmilag legsikeresebb diákjaink közé tartoznak, és nagyon sokszínű egyetemünk szerves részét képezik. Ez segít gazdagítani campusunkat azáltal, hogy egyedülálló társadalmi, személyes és tudományos tapasztalatokat ad minden diákunk számára.

Milyen típusú kérelmet kell kitölteni?

Minden pályázat online lesz benyújtva.

Az MBA kohorsz esetében az MBA On-Campus teljes munkaidős nappali (csak őszi kezdés) opciót kell választaniuk.

Angol nyelvismereti követelmények

 • Azoknak a pályázóknak, akik nem használják az angol nyelvet mindennapi használatuk nyelveként, bizonyítaniuk kell, hogy képesek sikeresek lenni egy angol nyelvű akadémiai tantervben. Ez elősegíti a hallgató sikerességét mind tanulmányi, mind társadalmi szempontból. Az USC Aiken elfogadja a TOEFL, IELTS, PTE és Duolingo vizsgákat, hogy igazolja az angol nyelvtudást azon hallgatók számára, akiknek az angol nem mindennapi nyelv. A hallgatóknak meg kell felelniük legalább egy követelménynek ahhoz, hogy figyelembe vehessék a felvételt. A pontszámokat közvetlenül az USC Aiken Admissions-nak kell elküldeni a tesztelő ügynökségtől, hogy hivatalosnak tekintsék. A hallgatók által megadott pontszámok nem hivatalosak, és nem használhatók fel hivatalos felvételi döntés meghozatalára
 • E követelmény alól automatikusan felmentést kapnak azok a diákok, akik olyan országokból származnak, ahol az angol az anyanyelv és/vagy a hivatalos nyelv a tudományos oktatásban. Az angol nyelvvizsga nem kötelező, ha a jelentkező szülőföldje az alábbiak egyike
Anguilla Kenya
Antigua és Barbuda Lesotho
Ausztrália Libéria
Bahamák Montserrat
Barbados Új Zéland
Belize Sierra Leone
Bermuda Dél-Afrika
Brit Virgin szigetek Szent Kristóf (St. Kitts)
Kanada (kivéve Quebec) Szent Lucia
Kajmán-szigetek Szent Vince
Dominika Szváziföld (Eswatini)
Gambia Tanzánia
Ghána Trinidad és Tobago
Gibraltár Turks és Caicos-szigetek
Grenada Uganda
Guyana Egyesült Királyság
Írország Zambia
Jamaica Zimbabwe

TOEFL papíralapú teszt (PBT)

 • Rendszeres felvétel - A hallgatónak legalább 551 pontot kell elérnie
 • Ideiglenes felvétel - Azok a hallgatók, akik 500-550 közötti pontszámot kapnak, felvehetők, de az első félévben meg kell tanulniuk az angol 110, III vagy mindkettőt, az angolt második nyelvként. Az ideiglenes felvételi helyezés a zenekari pontszámok alapján történik.

TOEFL Internet alapú teszt (IBT)

 • Rendszeres felvételi – A hallgatónak legalább 80 pontot kell elérnie
 • Ideiglenes felvétel – A 61-79 közötti pontszámot elért hallgatók felvételt nyerhetnek, de a részvétel első félévében kötelező az angol 110, III vagy mindkettő, az angol mint második nyelv. Az ideiglenes felvételi helyezés a zenekari pontszámok alapján történik.

Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS)

 • Rendszeres felvételi – A hallgatónak legalább 6,0 pontot kell elérnie
 • Ideiglenes felvétel - Azok a hallgatók, akik 5,5 és 6,0 közötti pontszámot kapnak, felvehetők, de az első félévben az angol 110, III vagy mindkettőt, az angolt második nyelvként kell átvenniük. Az ideiglenes felvételi helyezés a zenekari pontszámok alapján történik.

Pearson angol teszt (PTE Academic)

 • Rendszeres felvétel – A hallgatónak legalább 53 pontot kell elérnie
 • Ideiglenes felvétel – A 42 és 52 közötti pontszámot elért hallgatók felvehetők, de a részvétel első félévében az angol 110, 111 vagy mindkettőt, az angolt második nyelvként kell átvenniük. Az ideiglenes felvételi helyezés a zenekari pontszámok alapján történik.

Duolingo angol teszt (DET)

 • Rendszeres felvétel – A hallgatónak legalább 105 pontot kell elérnie
 • Ideiglenes felvétel – Azok a hallgatók, akik 95 és 100 közötti pontszámot kapnak, felvehetők, de az első félévben az angol 110, 111 vagy mindkettőt, az angolt második nyelvként kell átvenniük. Az ideiglenes felvételi helyezés a zenekari pontszámok alapján történik.

Feltételes belépés

2,50 és 2,99 közötti GPA-val rendelkező diákok számára:

 • Dönthet úgy, hogy feltételesen felvételt nyer, és 3,0-s GPA-t kell fenntartania a posztgraduális tanfolyam első tizenkét kreditórájában, vagy
 • Benyújthat egy GMAT/GRE pontszámot, amelyet egy bizottság felülvizsgál, és az osztályzatokkal, a képzési programokkal és a részt vevő egyetemekkel együtt átfogóan mérlegeli. A bizottság dönthet úgy, hogy a pályázót teljes egészében, vagy a fentiek szerint feltételesen felveszi.

Akkreditációk

AACSB akkreditált

Campus élet és felszereltség

Hétköznapi Campus túrák

Csatlakozzon hozzánk az egyik beiratkozási tanácsadónk gyors prezentációjához, hogy felállítsa a terepet, beleértve a gyors tényeket és számadatokat, amelyeket az USC Aikenről tudnia kell. Végigfutjuk a felvételi folyamatot és az ütemtervet, a pénzügyi támogatás alapjait és a részvételi költségeket, és válaszolunk minden kérdésére. Ezután a leendő Pacer családok egy kis csoportjával sétálhat be az egyetemen, és megtekintheti gyönyörű quadjainkat, tantermeinket, apartmanszerű házainkat, étkezési lehetőségeinket és sok mást, egyik önkéntes diáknagykövetünk vezetésével. Felhívjuk figyelmét, hogy túránk általában 75 percig tart, és a campus dombos terepet és több olyan szakaszt foglal magában, ahol a csoport ki lesz téve az időjárási viszonyoknak. Kérjük, viseljen kényelmes sétacipőt és öltözködjön a napi időjárásnak megfelelően.

Starlight Tours

Tapasztalja meg ugyanazt a nagyszerű hétköznapi egyetemi turné élményt a csillagok fényében. Látogassa meg gyönyörű egyetemünket a csillagok alatt, hogy megtekinthesse a gólyalakásokat, megtudja, mire számíthat az osztálytermeinkben és a karunkon, valamint részletes információkat kaphat a felvételiről, az anyagi támogatásról, a hallgatói életről és az egyetemi élet más kulcsfontosságú területeiről.

Nyitott nap

Évente többször tartjuk, ezek a legátfogóbb egyetemi látogatási lehetőségeink. Az Open House élménye nem csak egy körútra viszi gyönyörű egyetemi és gólyalakásainkat, hanem azt is lehetővé teszi, hogy karunktól halljon arról, mire számíthat az osztálytermeinkben. Részleteket is gyűjthet a felvételiről, a pénzügyi támogatásról, a diákéletről és az egyetemi élet más kulcsfontosságú területeiről. A diákoknak (szülő nélküli) kérdezz-felelek is lesz a jelenlegi hallgatókkal, hogy feltehessenek minden olyan kérdést, ami a fejükben merülhet fel! A program részeként egy finom, ingyenes ebédet szolgálnak fel az ebédlőben. Ha még nem jelentkezett, akkor indulás előtt lehetősége lesz megtenni. Leendő gólyáknak és átigazolási hallgatóknak egyaránt megfelelő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy gyalogos campus-túránk általában 75 percig tart, és az egyetem dombos terepet és több olyan szakaszt foglal magában, amelyekben a csoport ki van téve az elemeknek. Kérjük, viseljen kényelmes sétacipőt és öltözködjön a napi időjárásnak megfelelően.

Szombati látogatások

Csatlakozzon hozzánk, hogy az egyik beiratkozási tanácsadónk egy gyors előadást tarthasson az USC Aiken lehetőségeiről, valamint a felvételi és beiratkozási folyamatról/idővonalról szóló összes szükséges információról. Ezután tegyen egy egyórás sétát az egyetemen az önkéntes diáknagyköveteink vezetésével, ahol megtekintheti lakhatási lehetőségeinket, étkezési lehetőségeinket, tantermünket és még sok mást! A túra után lehetősége lesz további kérdéseket feltenni, és akár a felvételi/beiratkozási folyamat következő lépésein is át kell dolgoznia. Az esemény délelőtt 10 órakor kezdődik és délig be kell fejeződnie. Kérjük, vegye figyelembe, hogy gyalogos campus-túránk általában 75 percig tart, és az egyetem dombos terepet és több olyan szakaszt foglal magában, amelyekben a csoport ki van téve az elemeknek. Kérjük, viseljen kényelmes sétacipőt és öltözködjön a napi időjárásnak megfelelően.

Fókuszált péntekek

Ha elmélyültebb tudományos tartalmat keres szórakoztató és interaktív légkörben, akkor megtalálta a megfelelő eseményt! Az USC Aiken's Focused Fridays kisebb rendezvények egy adott szak vagy tanulmányi terület iránt érdeklődő leendő hallgatók számára. A nap folyamán hallhat az iskola vagy a főiskola dékánjaitól, kölcsönhatásba léphet professzorokkal és hallgatókkal, miközben gyakorlati tevékenységekben vesz részt, gyors felvételi/pénzügyi támogatási ülést tart, és élvezheti az egyetemi körutat diák önkéntes nagyköveteinkkel.

Helyszínek

 • Aiken

  University Parkway Aiken, 471, SC 29801, Aiken

  Kérdések