Keystone logo
University of the Thai Chamber of Commerce Global MBA
University of the Thai Chamber of Commerce

Global MBA

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* A teljes program

Bevezetés

Globális MBA

A Thaiföldi Kereskedelmi Kamara Egyeteme egyedülálló a Thaiföldi Kereskedelmi Kamarával való kapcsolatán keresztül. Ez a link biztosítja, hogy a program fókuszában olyan vezetői tudást nyújtson, amely nemcsak naprakész, hanem releváns és hasznos a vezetők vagy a vállalkozások tulajdonosai számára.

1989-ben alakult, az MBA Nemzetközi üzleti (Global MBA) volt az első olyan program, amely a Thaiföldön nyílt, hogy teljes egészében angolul. A minőség rendkívül fontos, és a program kis méretű osztályokat tart fenn, hogy lehetővé tegye az interaktív probléma alapú tanulási megközelítést. Mind a nemzetközi hallgatók, mind az oktatók hozzájárulnak az osztályteremben képviselt nemzetiségek és kultúrák sokszínű keveréséhez, ami igazán nemzetközi tanuláshoz vezet. Ezen túlmenően a különböző világszínvonalú egyetemekkel folytatott csereprogram lehetővé teszi, hogy a vendégprofesszorok megosszák tapasztalataikat, valamint a diákok külföldi tanulmányait, ha kívánják.

Program Indoklás


A világ üzleti környezetének egyre versenyképesebbé válik, arra a pontra, hogy még egy helyi vállalkozás is szembesül a külföldi versennyel. A világ eseményei és technológiája előre nem látható kihívásokat és változatlanul hagyott változásokat hozott a történelemben. A termék életciklusai rövidebbek, és a nemzeti határok már nem kötik a versenyt az e-kereskedelem, a továbbfejlesztett kommunikáció és a modern elosztási rendszerek miatt. A globális vezetőknek törekedniük kell a tudás megismerésére, és meg kell tanulniuk, hogyan alkalmazhatók az elméletek, hogy segítsenek a mindennapos, strukturálatlan problémák megoldásában

A program céljai

Az MBA Global Business fő célkitűzése az, hogy szakemberképzést biztosítson az üzletembereknek, hogy problémákat megoldhassanak és hatékony döntéseket hozhassanak az üzleti témák széles körében, például a menedzsmenttel, a marketinggel vagy a pénzügyekkel kapcsolatos kérdéseket. Mint ilyen, számos témát lefedő kurzusokat kínál, amelyek általános célja a hatékony problémamegoldó és döntéshozatali képességek és eszközök bővítése és fejlesztése. A program célja, hogy képes legyen a globális üzleti menedzsment szakképzettséggel rendelkező, kompetens személyzetet kiszolgálni az üzleti szektor növekvő igényeinek kielégítésére, az MBA diplomások számára pedig az etikus és erkölcsi lelkiismeret mellett a fokozott társadalmi felelősségvállalást is.

Az Iskoláról

Kérdések