Keystone logo
University of Warsaw, Faculty of Management

University of Warsaw, Faculty of Management

University of Warsaw, Faculty of Management

Bevezetés

Varsói Egyetem

Az 1816-ban alapított Varsói Egyetem (UW) a legjobb egyetem és vezető kutatóközpont Lengyelországban. A tudományos kutatás magas szintje, kapcsolata a hallgatók oktatásával és a tanítás sokszínűségével és vonzerejével meghatározza az egyetem helyét az országban és világszerte. A Varsói Egyetem a világszínvonalú egyetemek 4% -ában szerepel, és elismert rangos nemzetközi rangsorolások, például a világegyetemek akadémiai rangsorolása (AKA Shanghai Rangsor), a QS Top Egyetemek, a Times Higher Education World Egyetemi ranglisták és a CHE Excellence Group 2010 (tantárgyak: kémia, fizika).

Az UW több mint 61.300 diákot oktat. Több mint 6.300 embert foglalkoztat, köztük 3.280 egyetemi tanárt. Jelenleg 20 kar és 30 egyéb egység van, köztük az Új Technológiák Központja, a Preclinikai Kutatás és Technológia Központja és az Egyetemi Technológiai Transzfer Központ. Az Egyetem 70 konzorcium és tudományos hálózat tagja, és mintegy 1 000 külföldi intézménygel, köztük 420 partnerséggel, több mint 1100 Erasmus-megállapodás és 240 partner 52 országból álló együttműködése révén együttműködik a közvetlen együttműködésről szóló egyetemi megállapodások határain belül.

UW kínál alapképzést, posztgraduális és posztgraduális tanulmányokat, nyári iskolákat és szakmai képzést szervez, interdiszciplináris programokat indít és új oktatási technikát vezet be. Ajánlatunk alkalmazkodik a változó világ igényeihez, a munkaerőpiac kihívásaihoz és összetettségéhez. Tudóink rendszeresen díjakat kapnak és versenyeken pályázhatnak. Az UW hallgatók jól képzettek és nagyon versenyképesek, számos versenyt és bajnoki címet nyertek. Diákjaink tudományos és szakmai fejlődését megfelelő intézmények, szervezetek, valamint számos intézménnyel folytatott együttműködés támogatja. A nemzeti és nemzetközi cégek nagyra értékelik a diplomásokat, köztük számos kiemelkedő embert, sikeres vállalkozót és elismert tudósokat és írókat, köztük Nobel-díjasokat.

Helyszínek

  • Warsaw

    University of Warsaw Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 , Warsaw

    Kérdések