Keystone logo
University of Warsaw, Faculty of Management Global MBA
University of Warsaw, Faculty of Management

Global MBA

0 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Globális MBA

Négy ország. Két fokozat.

A GlobalMBA egy egyedülálló program, amely a végzős hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy négy országban: Németország, Lengyelország, Kína és az Egyesült Államok kombinálja az intenzív osztálytermi tanulmányokat a lakossági tapasztalatokkal. A GlobalMBA-t négy kiemelkedő egyetem konzorciuma kínálja:

 • Kölni Egyetem
 • Varsói Egyetem
 • Dongbei Egyetem Pénzügyi és Közgazdasági
 • Észak-Floridai Egyetem


Mindegyik egyetem kiválaszt egy kis csoportot diákok, akik kohorszként működnek az egész GlobalMBA-ban. A negyven tanulóból álló kohorsz együtt tanul, és minden intézményben egy kifejezést tölt. A tanterv magában foglalja az egyes üzleti fegyelem nemzetközi aspektusainak tanfolyamát, az egyes országok interkulturális kommunikációjának és nemzetközi üzleti környezetének tanfolyamain kívül. Minden oktatás angolul van.

Az a tapasztalat és tudás, amelyet a GlobalMBA hallgatók négy különböző országból való életben, tanulmányban és tanulásban nyernek, és szorosan együttműködnek a nemzetközi diákokkal a programban, előkészíti őket izgalmas pályára a nemzetközi üzleti életben.


Tanterv

A jelenlegi és a következő kohorszok GlobalMBA tananyaga az alábbi linkeken érhető el. A táblázatok megértéséhez emlékezzen arra, hogy a konzorcium minden egyeteme kiválaszt egy kis csoportot a diákokból, akik egyetlen kohorszként működnek együtt, és együtt tanulnak az egész programban. A GlobalMBA egyik legfontosabb tanulási tapasztalata az, hogy élni, tanulni és utazni más nemzetek hallgatóival. Minden utasítás angol.

A csapatmunka intenzíven használatos a GlobalMBA-ban. Hagyományosan minden csapat legalább egy hallgatóból áll minden intézményből, mélyítve a program interkulturális aspektusait. Az összes programkövetelmény sikeres elvégzése után minden hallgató két mesterképzést szerzett.


Előfeltételek

Minden GlobalMBA hallgatónak, függetlenül a hazai egyetemtől, meg kell felelnie a következő felvételi követelményeknek.

 • Tartson egy alapképzést (alapképzés) attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdik a GlobalMBA-t
 • Hivatalos GMAT pontszám (minimum 500) vagy GRE (legalább 150 verbális és minimum 150 kvantitatív)
 • Megjegyzés: A GRE-nek 2011-ben történt ismételt pontozása miatt ezek a GRE felvételi követelmények érvényesek a tavaszi 2012-es tavaszi felvételi időszakra.
 • Legyen ismerős angolul. (A GlobalMBA összes oktatása angol nyelven történik, függetlenül a tanuló anyanyelvétől.)
 • Sikeresen befejezte a tanfolyamokat a következő területeken:
 1. Üzleti jog
 2. A mikroökonómia alapelvei
 3. A makroökonómia alapelvei
 4. Bevezetés a pénzügyi számvitelbe
 5. Bevezetés a pénzügyi menedzsmenthez
 6. A marketing alapelvei
 7. A menedzsment alapelvei

Az Iskoláról

Kérdések