Keystone logo

Valparaiso University

A logo

Bevezetés

Valparaiso University egy elsőrangú egyetem, amely több mint 15 posztgraduális programot kínál, és vonzza a hallgatókat a világ minden tájáról. A szakmai karrier fejlesztésére összpontosítva küldetésünk a Valponál olyan vezetők létrehozása, akik a közösségeiket szolgálják egy jobb világ megteremtése érdekében. Minden programunk foglalkozik azokkal a készségekkel, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy vezetővé válhasson, miközben hangsúlyozza annak fontosságát, hogy másokat szolgáljunk egy jobb világ megteremtése érdekében. Választhat MBA-t az AACSB által akkreditált üzleti programjaink közül.

Üzleti iskolánk a világ üzleti iskoláinak első 5%-ában található, és a fenntarthatóságra és az etikai gyakorlatra összpontosít, és segíti a vezetőket, hogy „Jól tegyél jót.” Információtechnológiai programunk STEM-tanúsítvánnyal rendelkezik, és megnyitja az ajtót a kiterjesztett OPT és CPT lehetőségek előtt az Egyesült Államokban, felkészítve a diplomásokat az üzleti és ipari munkára szerte a világon. Az epidemiológiára összpontosítva a közegészségügyi posztgraduális programunk felkészíti a hallgatókat a fejlődő és fejlett országok szükségleteinek kielégítésére.

Nemzetközi közgazdaságtan mesterképzésünk vezető szerepet tölt be a diplomások felkészítésében, hogy különféle magán- és kormányzati környezetben dolgozzanak. Az Egészségügyi Szakmai Kollégium népszerű programjai közé tartozik a Masters of Nursing, amelynek középpontjában az ápolóoktatók képzése áll, hogy olyan szakembereket fejlesszenek ki, akik képesek az ápolók következő generációjának oktatására, valamint a Foglalkozásterápia Doktori fokozata.

A Művészeti és Tudományos Főiskolán a hallgatók sportigazgatási, digitális és sportmédia, adatelemzés és modellezés és sok más szakon szereznek diplomát! A Chicagótól mindössze 1 órányira található Valparaiso University egy kis iskola, amely személyre szabott szolgáltatásokat kínál, és hozzáférést biztosít az ország egyik legnagyobb városához. Csatlakozzon a több mint 40 országból származó Valparaiso University diplomások növekvő listájához, és teremtse meg magának a kívánt jövőt.

Helyszínek

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Kérdések