Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Bevezetés

Az első vatel így egyedülálló és alapvető oktatási módszerrel nyílt Párizsban: elméleti tanfolyamokkal, majd szakmai tapasztalatokkal, az vatel tanultak felhasználásával. Ennek elérése érdekében minden vatel iskolának volt egy alkalmazó étterme és / vagy szállodája közvetlenül a campuson, ahol a diákok a valódi ügyfelekkel való szakmai alkalmazás révén ellenőrizhették tudásukat.

vatel 50 vendéglátóipari iskolával rendelkezik Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ugyanaz a küldetésük: közösen készítik fel a fiatalabb generációkat arra, hogy szakmai jövőjüket felépítsék a nemzetközi vendéglátás és turisztikai menedzsment iparban.

vatel úgy döntött, hogy: Két évszázados múltra épülő menedzsment technikákat tanít a vendéglátóiparban, magas színvonalú szolgáltatások és az ügyfelek elégedettsége alapján. Ez magában foglalja az ügyfelek minden kulturális vonatkozását, a szálloda elhelyezkedésének országától kezdve a személyzetig; Ismertesse a vendéglátás francia művészetét, amelyet az egész világon a minőség, a jó ízlés és a kiválóság jeleként ismernek el; Tanítson franciául minden olyan nem francia nyelvű országban, ahol csoportunk működik.

Jelenleg 35 000 öregdiák dolgozik az egész világon, és büszkék vagyunk arra, hogy Vateliensnek hívják magukat, és a föld legszebb szállodáiban dolgoznak.

Helyszínek

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Kérdések