Keystone logo
Vatel Brussels & Paris MBA az ökoturisztikai menedzsment szakirányon
Vatel Brussels & Paris

MBA az ökoturisztikai menedzsment szakirányon

1 Years

Francia

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A Nemzetközi Szállodavezetés 5. évfolyamának MBA-jában, amely a Nemzetközi Szállodavezetői cím megszerzéséhez vezet, 11 szakirányt kínálnak azoknak a hallgatóknak, akik szeretnék megerősíteni szakértelmüket.

Kizárólag az egyetemen tanítják, minden egyes MBA szakterületet a strukturális és környezeti kritériumok szerint terveztek.

Jól megalapozott szakmai projekt és pályázati fájl függvényében, amelyet a hallgató otthoni egyeteme és a szakterületet kínáló egyetem elfogad, az MBA in International Hotel Management hallgatóknak lehetőségük van ötödik és utolsó vatel egy másik vatel campuson teljesíteni.

Mivel az idegenforgalmi iparnak is szerepe van a fenntartható fejlődésben, az Ökoturisztikai Menedzsment szakirány olyan vezetőket képez ki, akik képesek ökológiai, gazdasági és társadalmi kérdéseket figyelembe vevő projektek vezetésére.

A hallgatók megkapják az ökoturisztikai létesítmény létrehozásának, irányításának vagy fejlesztésének elméleti eszközeit, kiegészítve a madagaszkári különféle ökoturisztikai helyszínekbe való elmélyüléssel, amely bemutatja a biológiai sokféleséget és a vezető geodiverzitást.

Az Iskoláról

Kérdések