Keystone logo
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management MBA nemzetközi szálloda- és turizmusmenedzsmentből
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management

MBA nemzetközi szálloda- és turizmusmenedzsmentből

Madrid, Spanyolország

1 Years

Spanyol, Angol

Teljes idő

21 Jun 2024

Oct 2024

EUR 12 380 / per year *

Az egyetemen

* évente + regisztrációs díj

Bevezetés

Az MBA International Hotel & Tourism Management az európai felsőoktatási térséghez igazodik, és 90 ECTS kreditből áll. A program a globális környezetben való sikeres működéshez szükséges kompetenciák, készségek és ismeretek fejlesztésére törekszik. A képzés 6 hónapos tudományos képzésben és 6 hónapos gyakorlatban zajlik az ágazat vállalataiban és intézményeiben.

A robusztus tanterv lehetővé teszi a vezetői kompetenciák, készségek és ismeretek fejlesztését, amelyek szükségesek a foglalkoztathatóság és a karrierlehetőségek javításához a vendéglátásban és a turizmusban. Felkészíti a vendéglátó és turisztikai szakembereket a nemzetközi környezetben való működésre. A kar az általuk oktatott tantárgyakra szakosodott szektor szakembereiből áll. A stratégiára, marketingre, üzletvezetésre és szállodamenedzsmentre összpontosító közös alapterületeken kívül a program a következőkre szakosodást tesz lehetővé: Marketing és kommunikáció és/vagy Pénzügyi menedzsment .

Elméleti képzés

420 óra elméleti óra hétfőtől péntekig, szeptembertől márciusig tartva. Az órarend lehetővé teszi a tanulás és a munka összekapcsolását.

szakmai gyakorlat

1000 óra szakmai gyakorlat az ágazat vállalataiban, intézményeiben (6 hónap).

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések