Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Bevezetés

Vlerick Business School egy háromszoros akkreditációval rendelkező, nemzetközi üzleti iskola Európa szívében – a Benelux államok vezetői képzése terén az első, Európában pedig a 19. helyen áll. Speciális szakértelemmel rendelkezünk a digitális átalakulás, a vállalkozás és az innováció, az egészségügy, az energia és a pénzügyi szolgáltatások területén. A KU Leuveni Egyetemmel és a Genti Egyetemmel – valamint a Pekingi Egyetemmel és a Stellenbosch Egyetem Üzleti Iskolával kötött stratégiai szövetségeinken kívül – folyamatosan építjük vállalati partnereink hálózatát szerte a világon.

Küldetésünk

Élő. Tanul. Ugrás.

Amikor André Vlerick több mint 65 évvel ezelőtt megalapította az iskolát, arra alapozott, hogy erősen hitt az üzleti életben, mint a fejlődés és a jólét forrásában. És bár ez a jövőkép a mai napig nem változott, megváltozott az a világ, amelyben azt akarjuk, hogy a fejlődés és a jólét virágozzon.

A folyamatos globális változás és a gyors technológiai fejlődés sok piacot megzavar. Ezért van szükségünk pozitív változásokra, akiknek az elképzelésük egy álomban gyökerezik.

 • Élni az álmod.

Álmaink tartalmat, értelmet és irányt adnak életünknek. És megfelelő körülmények között lehetővé teszik számunkra, hogy megérintsük mások életét, és hatással legyenek a minket körülvevő világra. De nem számít, milyen közel vagy távoli az álmod, egy dolog biztos: bátorságra van szükséged az első lépés megtételéhez.

A Vlericknél mi biztosítjuk a termékeny talajt álmai gyökerezéséhez, növekedéséhez és végső soron virágzásához. Áthidalni a szakadékot az álmodozás, a merészség és a cselekvés között.

Biztosítjuk az inspirációt, a know-how-t és a szakértői támogatást, hogy álmai megvalósítására ösztönözzünk.

 • Tanulj folyamatosan.

Egy gyorsan változó világban a jövő azoké az embereké, akik képesek és vágynak a továbbtanulásra. Hogy lépést tartsunk a minket körülvevő változásokkal, de számba vegyük saját, fejlődő perspektíváinkat is. Ez az oka annak, hogy a Vlericknél folyamatosan kihívás elé állítjuk diákjainkat és résztvevőinket, hogy kihívást jelentsenek maguknak és a status quo-nak egyaránt. Mert csak akkor tudsz vezetni, ha tovább tanulsz.

Mint üzleti iskola és egy tágabb közösség, a Vlericknél sem tartjuk magunkat kivételnek. Akárcsak te, mi is tudjuk, hogy vagy újítasz, vagy meghalsz. Ezért folytatjuk a Vlerick-tanulási utak újragondolását, tanítási módszerek és tapasztalatok széles skálájának biztosításával - akár a helyszínen, akár az interneten vannak - a hatással bíró tanulás létrehozása érdekében.

Mert ez vezérli az egész Vlerick-közösséget: mindig hívd ki magad, légy mindig hallgató.

 • Ugrás magabiztosan.

A Vlerick-tapasztalat nem csak az elméjét színesíti, kiszélesíti a perspektíváját és új lehetőségeket nyit meg, hanem azt a támogatást is megadja, amelyre szüksége van az előrelépéshez. A hit ugrása a megszerzett tudás, készségek és eszközök között áll, és alkalmazza azokat a céltudatos vezetés érdekében. És a tudást tettekre váltani.

Mert ez az ugrás az, ami saját célunk középpontjában áll: olyan mágnessé válni, amely vonzza a vállalkozó szellemű vezetőket, felvillantja szenvedélyüket, és a változás pozitív erőjébe irányítja.

Mert tudjuk, hogy a sikerben megvan a lehetőség arra, hogy inspiráljon és magával ragadjon másokat, olyan hullámzást keltve, amelynek hatása az egész világon érezhető. Csak az kell, hogy megtegye az ugrást.

Tanulási megközelítésünk

Ugrál előre. Mi hatalom az utad.

A mai, folyamatosan változó üzleti környezetben való boldogulás azt jelenti, hogy elkötelezzük magunkat a tanulás mellett – és partneri viszonyt alakítunk ki egy olyan változó szervezettel, amelynek gyakorlatias, integrált megközelítései előrébb tartanak.

A Vlericknél olyan teret hozunk létre, ahol elmerülhet az energikus, inspiráló és rendkívül interaktív tanulásban. Itt új megközelítések felé ugorhat, tanulhat a cselekvésből, megosztásból és befogadásból – és olyan szakmai életet élhet, amelyről mindig is álmodott.

És megteheti az ÖT ÍGÉRET miatt, amelyet neked teszünk.

# 1. Az Ön biztonsága = Aggodalom

A Vlerick-tapasztalat mindig is arról szólt, hogy legyen biztonságos hely a kísérletezéshez, a felfedezéshez és a tanuláshoz – és ez most jobban igaz, mint valaha.

Az egyetemen az energiaszint magas – a biztonságot szolgáló intézkedésekkel. Így teljes mértékben a tanulásra és a Vlerick-hangulat átszívására koncentrálhat.

Kis tanulócsoportjaiban - mozgékony, támogató társai csoportjában - meghitt, maximális hatású tanulást tapasztalhat, biztonságos fizikai távolságtartással.

Online érzi az izgalom és az érintettség zümmögését, amikor részt vesz a kihívásokban, és rugalmasan dolgozik együtt a világ minden tájáról érkező társaival.

Bárhol is van, és bárhogyan is tanul, mindig biztonságos teret fog tapasztalni, ahol a hagyományoson túl gondolkodhat, kifejtheti ötleteit és tapasztalatait – és olyan társakkal és oktatókkal lesz körülvéve, akik meghallgatják, megosztják és támogatják.

# 2. A jövőbeni igényeid = Kiindulópontunk

Felfedezi a valódi kihívásokat, amelyekkel cége szembesül. Nagyot álmodsz, megkérdőjelezed a status quót, felfedezed a lehetőségek világát, és kísérletezel új készségekkel.

A tanulásnak akkor van a legnagyobb hatása, ha saját magadról is tanulsz. Az eredmények kézzelfoghatóvá tétele érdekében a kiindulási pont konkrét, releváns és személyes lesz – a szervezete előtt álló valós kihívások, a saját erősségei és gyengeségei 360°-os vizsgálata, egy friss felmérés, egy vállalaton belüli projekt alapján. stb.

Építünk korábbi tapasztalataira és jelenlegi helyzetére, hogy eszközöket és önbizalmat adjon szakmai fejlődésének következő lépéseinek megtételéhez - kézzelfogható megtérülést biztosítva befektetésének.

Ön választja ki az Önnek legmegfelelőbb tanulási megközelítést. Lehet 100%-ban online és saját tempójú. Vagy lehet az egyetemi és az online tanulás hibridje.

# 3. A tanulás = mindig aktív

A Vlericknél a tudást cselekvésbe, a cselekvést pedig a tudásba helyezi.

Különböző formátumokból és tevékenységekből álló rendkívül interaktív tanulási tapasztalatokba merülhet. Különböző hátterű társaival dolgozol, megosztva, tanulsz, és megtapasztalod a csoportenergia zümmögését.

Minden integrálható – az üzleti szimulációktól, játékoktól és szerepjátékoktól a gyakorlati kihívásokig, akár online merül fel, akár az egyetemen.

Mélyebbre ássz, és mind az elméleti betekintést, mind a gyakorlati készségeket megszerzed, amelyekre szükséged van a változás érdekében.

# 4. Az ön Vlerick-hálózata = Egy életre szóló közösség

Csatlakozik egy sokszínű csoporthoz, akik megosztják tapasztalataikat és támogatják Önt az út minden lépésében - és fontos barátokká és üzleti kapcsolattá válnak az egész szakmai élet során.

Tantestületünk megközelíthető és elérhető. Tehát igyon egy kávét vagy csevegjen online professzorával, és ossza meg betekintéseit a különböző ágazatokból, földrajzi területekről, tapasztalatokról és kultúrákról.

Végtelen lehetősége van arra, hogy hallgasson és találkozzon a legkülönbözőbb szervezetek szakértőivel és magas rangú vezetőivel.

Ágazatokon átívelő kapcsolatokat létesít. És barátokat szerez - és lehetőségeket fedez fel - az egész világon.

# 5. Ugrásod = Jutalmunk

Megadjuk a tudást, az eszközöket és a gondolkodásmódot a status quo kihívásához.

Változásközvetítővé válik a szervezetében – fel van szerelve keretekkel, eszközökkel, cselekvési tervekkel és önbizalommal, hogy inspiráljon másokat. Magabiztos vezető, aki pozitív hatással lesz az üzleti életre és a társadalomra.

Számíthat ránk, hogy támogassuk az alkalmazkodást és a tanulást karrierje során. Küldetésünk, hogy Önt a görbe előtt tartsuk, az egyik oka annak, hogy háromszorosan akkreditált és elsőrangú üzleti iskola vagyunk.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Ghent

  Reep,1, 9000, Ghent

  • Leuven

   Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Brussels

    Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

    Kérdések