Keystone logo
Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Bevezetés

A Wroclaw Business University of Applied Sciences ( WAB ) nemzetközi MBA programja rangos és átfogó oktatási kínálatként tűnik ki, amely felvértezi a hallgatókat a globális üzleti világban való kitűnéshez szükséges készségekkel és ismeretekkel. Wroclaw, egy nyüzsgő és kulturálisan gazdag város Lengyelországban, ideális hátteret biztosít egy nemzetközi MBA-tapasztalathoz, ötvözi az akadémiai kiválóságot változatos és dinamikus környezettel.

A program tananyagát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a gyorsan fejlődő üzleti világ igényeinek, hangsúlyozva a globális perspektívát és az elméleti koncepciók gyakorlati alkalmazását. A hallgatók számos tantárgyban vesznek részt, beleértve a nemzetközi üzleti stratégiát, a kultúrák közötti menedzsmentet, a pénzügyeket, a marketinget és a vállalkozást. A tapasztalt szakemberekből és oktatókból álló oktatók együttműködésen alapuló tanulási környezetet alakítanak ki, és arra ösztönzik a hallgatókat, hogy kritikusan és kreatívan gondolkodjanak.

A program egyik legfontosabb erőssége a nemzetközi fókusz, elősegítve a valóban multikulturális élményt. A sokszínű diákság biztosítja a különböző nézőpontok megismerését, fejleszti a kultúrák közötti kommunikációt és a csapatmunka készségeit. A valós alkalmazásokra helyezett hangsúlyt tovább erősítik az iparági kapcsolatok és a tapasztalt szakemberek által tartott vendégelőadások, amelyek értékes betekintést nyújtanak a jelenlegi üzleti gyakorlatokba.

Az akadémia innováció iránti elkötelezettsége a legmodernebb létesítményekben és a technológia által vezérelt tanulási módszereiben tükröződik. A WAB nemzetközi MBA programjának befejezése után a diplomások jól lekerekített készségekkel, globális perspektívákkal és erős szakmai kapcsolati hálózattal rendelkeznek, így sikeressé teszik őket vezetői pozíciókban világszerte különböző iparágakban.

Helyszínek

  • Wrocław

    Aleksandra Ostrowskiego, 22, 53-238, Wrocław

    Kérdések