Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Bevezetés

112357__APT8752.jpg

Ön tervezi, hogy elindít egy Executive MBA programot, és a megfelelő irányt keresi az Ön számára? Csatlakozzon hozzánk a webinarhoz március 26-án, 17:00 órakor
Iratkozzon fel itt - https://link.do/yKdSJ


Rólunk

Warsaw University Of Technology Business School a legjobb lengyel iskolák közé tartozik, amelyek magas színvonalú vezetői oktatást kínálnak. Az iskola több mint 27 éve működött. Rendszeresen szerepel a nemzeti rangsor tetején, és folyamatosan javítja pozícióját a nemzetközi rangsorban. Az iskola célja, hogy oktassa a mai vezetőket, akik világosan megértsék a jelenlegi világot, valamint saját vezető szerepüket. Küldetésünk, hogy olyan vezetőket ápoljunk, akik képesek irányítani másokat, és akik folyamatosan dolgoznak saját tudásukkal, készségeikkel és tehetségükkel.

Küldetésünk a felelős vezetők ápolása.

Iskola vezetőknek

A modern gazdaságnak és a társadalomnak igazi vezetőkre van szüksége - vezetőkre, akik képesek stratégiai tervezésre, felelősségteljes cselekvésre, a problémák hatékony megoldására, a kiszámított kockázat figyelembe vételére és a lelkesedés megosztására másokkal. Fejleszteniük kell vezetői és vállalkozói készségeiket, és mély betekintést kell adniuk a gazdaságba és saját szervezetükbe. A vezetőknek nyitottnak, rugalmasnak kell lenniük, és képesnek kell lenniük arra, hogy alkalmazkodjanak a környezetükben zajló változásokhoz.

A WUT Business School olyan embereket formáz, akik megértik mások szemléletét, meggyőzni és vezetni más embereket.

Európai kísérlet

Warsaw University Of Technology Business School 1991-ben jött létre egy merész kísérlet eredményeként. Négy intézmény közösen hozta létre: a legjobb lengyel technikai egyetemet, a Varsói Műszaki Egyetemet , és három tekintélyes üzleti iskolát Nyugat-Európából - a HEC School of Management (Párizs, Franciaország), a London Business School (UK) és az NHH Norwegian School of Economics. (Bergen, Norvégia). Ezért a WUT Business School a kezdetektől fogva valóban nemzetközi jellegű volt, amelyet sikeresen tartottak fenn az alapítók folyamatos részvételének köszönhetően. Az iskola évek óta tagja a vezető európai menedzsment iskolák által létrehozott Európai Irányítási Fejlesztési Alapítványnak .

110414_inauguracja2018-64.jpg

A legmagasabb színvonalú oktatás

Warsaw University Of Technology Business School kifejlesztette saját oktatási modelljét, amely a modern világ összetettségére és a vezetők által támasztott magas elvárásokra reagál. A modell három pilléren alapul:

  • tudás és készségek fejlesztése
  • a tudás gyakorlati felhasználása
  • a diákok személyes fejlődése

Modellünk a modern gazdaság és a társadalom összetettségének megértésére, a különböző tevékenységi területek közötti kapcsolatokra, valamint a vezetők előtt álló kihívások megértésére irányul. Független csapat, amely lengyel és külföldi tudósokból és üzleti szakemberekből áll, győződjön meg róla, hogy a tantervek a legmagasabb színvonalon maradnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diákok elvárásainak megfelelő oktatást nyújtunk.

Alumni hálózat

Az oktatás minősége mellett MBA programjaink „diplomások” hálózata a WUT Business School legnagyobb előnye . Alumniink a világ minden táján elterjedtek, magas rangú pozíciókat tartanak a szervezetekben és sokszor saját vállalkozásukat fejlesztették ki. A szövetkezeti alumni hálózatnak köszönhetően a diplomások egyedülálló üzleti lehetőségeket teremtenek.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Kérdések