Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Bevezetés

A Népi Egyetem

Wawasan Open University (fekélyes) 2006-ban alakult, egyedi és társadalmilag felelős cél -, hogy olyan munka- Malajziaiak hozzáférést a minőségi felsőoktatás az Open Distance Learning (távoktatás), függetlenül attól, hogy oktatási, etnikai vagy társadalmi-gazdasági háttérrel. Az egyetem elterjedt a szárnyait szeptember 2013-hez teljes idejű képzési programok számára STPM pályakezdők és diplomások annak Main Campus Penang.

Mivel az emberek egyetem, fekélyes hisz abban, hogy az oktatás és az élethosszig tartó tanulás, hogy minden ember az önálló gazdagodás és a szakmai előmenetel. Az ajtó kinyitásával a felsőoktatásba, fekélyes biztosítja, hogy több malajziai már képes folytatni megfizethető mértékben.

Wawasan Open University (fekélyes), egyik malajziai mindenekelőtt magán felsőoktatási intézmények, 2006-ban alakult, a kötelezettségvállalás bővítése lehetőségek a felsőoktatásban, és a tanítás kiválóság növelését célzó szintű tudást és ösztöndíj között malajziaiak. Kínálunk nyitott távoktatás (ODL), hogy dolgozó felnőttek, hogy folytassák az oktatási álmok megszakítása nélkül a szakmai és személyes kötelezettségvállalásokat, és megfizethető on-campus teljes idejű képzési programok Penang az pályakezdők és diplomások. Mi készíteni hallgatók ipari vonatkozó ismeretek és készségek, hogy szolgálja őket hihetetlenül jól a mai verseny munkakörnyezet.

Wou tananyag készítünk és a leszállított kivételesen képzett személyzet ipar és a tudomány. Oktató szállítjuk angolul és kínálunk alapítvány tanfolyamok angol erősítése alapvető kompetencia, valamint a tanfolyamok kommunikációs a munkahelyen, angol a munkahelyen és íráskészség egyetemi tanulmányok növelésére jártasság.

Minden wou programok teljes mértékben jóváhagyta a malajziai Felsőoktatási Minisztérium (Mohe). Eddig 35 az 50 év feletti programok által kínált wou kapott a teljes akkreditáció állapotát a malajziai Képesítési Ügynökség (MQA); és a 35 akkreditált programok, 13 kapott elismerést a közszolgálati Osztály (JPA) követően az érettségi az első tétel a hallgatók.

Jövőkép, Küldetés és Értékek

Jövőképünk

Arra törekszünk, hogy legyen egy élénk tanulási közösség, amely inspirálja a tanulás, az innovációt támogató és erősítő teljes körű személyes növekedés.

Küldetésünk

Elkötelezzük magunkat, hogy a bővítési lehetőségek a felsőoktatásban és a tanítás kiválóság növelését célzó szintű tudást és ösztöndíj között Malajziaiak.

Értékeink

Úgy véljük, hogy megvan a lehetősége, hogy dolgozzon ki a legteljesebb összhangban dédelgetett nemes értékeket, amiben mindannyian osztozunk. Hiszünk:

Fenntartása nagy intézményi normák

Mi biztosítjuk az élethosszig tartó tanulás és a személyes fejlődés lehetőségeit mindenki számára. Ebből a célból, mi biztosítja, nyílt beismerése, és hozzáférést biztosít az összes. Hiszünk abban, hogy innovatív, átfogó tudományos programokat, melyek segítségével a legjobb minőségű oktatás, a magas intézményi normák és széles körű oktatási lehetőségek.

Ünneplése sokszínűségét diákjaink

Abban Wawasan Open University, úgy véljük, hogy az eredmények, tehetségét és örökség jelentős mértékben hozzájárulnak a közösség. Támogatjuk a joga és felelőssége, hogy vállaljanak aktív szerepet a tanulási folyamat során, hogy a tanulási tapasztalat a produktív. Őszinteség és integritását a tanítás, a tanulás és a tanácsadó folyamat elengedhetetlen, és objektív értékelése a készségek és képességek kulcsfontosságú a sikerhez. Abban Wawasan Open University, ünnepeljük sokszínűségét hallgatói közösségek és biztosak vagyunk abban, meg fogja találni a tapasztalat személyesen gazdagította.

Felismerve munkatársaink

Hiszünk értékének felismerése és szakértelem a munkatársaink, elősegíti a kölcsönös tisztelet és a romák jogait. Mint esélyegyenlőségi munkáltató Wawasan Open University támogató környezetet biztosítson, amely segítségével a dolgozók elérje a megfelelő egyensúlyt a munka világában és a személyes kötelezettségvállalásokat. Elismerjük a joga és felelőssége a munkatársak, hogy játsszon aktív szerepet a szakmai fejlődés, mivel tökéletességre törekszünk. Segítünk nekik ebben a folyamatban azáltal becsületes és átlátható döntéshozatali folyamat.

Megbecsülése polgárok és a közösség

Felnőni a bizalmat helyezett minket szponzoraink által, a diákok, és a magán adományozók vagyunk elkötelezettek a felelős gazdálkodás a pénzügyi forrásokat. Célunk, hogy hozzájáruljon az oktatási, gazdasági, humán erőforrás, technológiai, társadalmi-gazdasági és kulturális fejlődés, a nemzet, miközben megőrzi az ökológiai fenntarthatóság.

A tudományos szabadság és az igazságosság

Hiszünk az akadémiai szabadság és a szabad és őszinte eszmecserét. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb tudományos integritás és az egyenlő jogok, az egyenlő hozzáférés és az egyenlő bánásmód, ahol tanulási lehetőségek tekintetében.

Mit jelent a nyílt Távoktatás?

Egyedülálló távoktatás megközelítése ideális felnőtt tanulók, akik igyekeznek folytatni felsőfokú képesítések szakmai fejlődés és a saját gazdagodás rugalmas és megfizethető módon, függetlenül a korábbi oktatási, etnikai vagy társadalmi-gazdasági háttérrel. Több, mint 16.000 dolgozó szakemberek Malajziában, a mai napig tapasztalható a tanulási lehetőségek wou miközben továbbra is a munkájukat.

Távoktatás magában:

Face-to-face bemutató ülés (öt vagy több szemeszterenként), magasan képzett oktatók, akik szintén könnyen elérhető az Ön közötti konzultáció telefonon és e-mailben. Átfogó tananyag Hozzáférés az e-könyvtár A Learning Management System (LMS), egy online platform az adatok beviteléhez és az online viták / fórum a többiek, a tutorok és természetesen koordinátorok

Nem számít, hol laksz. Ön rugalmasan tanulni otthon vagy munkahelyen, valamint a regionális központok / támogató központok Penang, Ipoh, Johor Bahru Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama és Klang, ahol kínálunk a számítógépes rendszereket, ha nem a saját .

Lehet tanulni egy tanfolyam nélkül elkötelezi magát tovább. Másik lehetőség, hogy lehet, hogy több tanfolyamok egyik a másik után, amíg meg nem szerezte a képesítést. Lehet még egy kis szünetet közötti időszakban, ha kell.

Ön rugalmasan választani az optimális számú kreditet, hogy minden félévben, hogy megfeleljen a személyes, munkahelyi és tanulmányi kötelezettségek kínálunk 45 távoktatási programok oklevél, graduális és posztgraduális szinten, az üzleti életben, a technológia, az oktatás és a liberális tanulmányok, köztük hat MBA programokat.

Helyszínek

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Kérdések