Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Bevezetés

A mauritiusi Whitefield Business School ( WBS ) az elmúlt néhány évben úgy nőtt ki, hogy az ország egyik neves magán felsőoktatási szolgáltatója legyen. A 7 ország több mint 250 diákjával WBS lassan olyan márkává nőtte ki magát, amely a minőségi és megfizethető nemzetközi oktatás szinonimája. Az intézmény kapcsolatban áll a tekintélyes malajziai Lincoln Egyetemmel, amelyet a Times Higher Education a világ 35 legjobb minőségi oktatási egyeteme közé sorol. WBS nemzetközi brit oktatást is kínál az NCC Educationon keresztül, amelyet eredetileg az Egyesült Királyság kormánya hozott létre, és eddig több mint 1 millió öregdiákot termelt. Képesítéseinket a világ több mint 40 országában ismerik el, és a kínált kurzusok az alapítványi szinttől a diplomán, az alapképzésen át a mesteri szintig terjednek. Azok a hallgatók, akik WBS keresztül fejezik be tanulmányaikat, nemzetközileg elismert képesítést szereznek a Lincoln Egyetemen – akkreditált partneregyetemünkön. A külföldi hallgatók részmunkaidőben is dolgozhatnak, miközben Mauritiuson tanulnak, és a YPOP rendszeren keresztül akár 3 éves tanulmányi munkavállalási engedélyt is kaphatnak. Meg kell jegyezni, hogy a közlekedés díjmentes a mauritiusi diákok számára is. WBS által kínált kurzusok 1. MBA üzleti adminisztrációból (MBA általános) 2. MBA globális üzletből 3. MBA vendéglátás menedzsmentből 4. Bachelor (Hons) üzleti adminisztrációból 5. Bachelor (Hons) vendéglátás menedzsmentből 6. Számítástechnikai alapképzés Tudomány (Hons) (hálózati technológia és kiberbiztonság) WBS hallgatói kritikus érvelés, problémamegoldás, csapatmunka és kommunikációs készségeket kapnak. Holisztikus megközelítést alkalmaztunk a tanulók fejlesztésére annak érdekében, hogy a tanuló olyan emberré nőjön és fejlődjön, aki értékeli a sokszínűséget, ápolja az állampolgári és társadalmi felelősségtudatot, és jól felkészült az életcélok elérésére.

Whitefield Business School egyedülálló oktatási rendszere

WBS nél egy 3 lépésből álló oktatási megközelítést dolgoztunk ki, hogy egészséges, kiegyensúlyozott, magabiztos és igazlelkű egyént fejlesszünk ki, aki kreatív és kritikus gondolkodási készségekkel rendelkezik, és kiválóan képes megfelelni az élet kihívásainak.

1. lépés: Szállítási stratégiánk

Az emberek több sportmeccset is néztek, ami jót tesz a játék megbeszélésében és értelmezésében. Mi van, ha ezeket a játéknézéssel töltött órákat a játékkal töltik? Az oktatás manapság ahhoz hasonlítható, amikor a nézők (diákok) meccset néznek (előadáson vesznek részt) egy stadionban (tanteremben)! A fentiek alapján mi, WBS nél úgy döntöttünk, hogy újra feltaláljuk az előadások tartását, és átvettük azt, amit Konfucius propagált:
„Mondd, és elfelejtem; Mutasd meg és emlékszem; Vegyen részt, és megértem” – Konfuciusz

2. lépés: Értékalapú oktatás

Van egy régi mondás, amely kimondja, hogy „Ha nem történik viselkedésváltozás, az oktatás nem történik meg”. Ezért a tények puszta megszerzése, megértése vagy megtartása nem nevezhető teljes oktatásnak.
Whitefield Business School ( WBS ) úgy gondoljuk, hogy az oktatásnak pozitív általános változáshoz kell vezetnie az érvelésben, az érzésekben, a gondolkodásmódban és a viselkedésben. Számos kutatás rámutatott arra is, hogy az életben elért sikereinek 85%-a függ a jellemétől, és csak 15%-a függ a tanulmányi teljesítményétől. Mindenkinek, aki részt vesz az oktatási folyamatban, pozitív viselkedési változáson kell keresztülmennie. Viselkedésünket viszont a gondolataink alakítják, és ami befolyásolja gondolatainkat, azok az értékeink! Ezért WBS oktatási rendszerében kritikus fontosságot tulajdonítottak az értékeknek, és az értékek ápolását integráltuk oktatási rendszerünkbe és tanítási stratégiánkba.

3. lépés: Mentális és fizikai egészség

Úgy gondolják, hogy a fiatal felnőttek alacsony fizikai aktivitása az oka az elhízás, a depresszió és a szorongás magas arányának világszerte. Az oktatásnak nem sok haszna lenne, ha a nap végén valaki egészségtelen. Ahogy a közmondás tartja: „Az egészség az igazi gazdagság”. A WBS ben a hallgatókat a jó egészséges szokásokra oktatják, és arra ösztönzik, hogy vegyenek részt fizikai tevékenységekben. Táplálkozási szakembereket rendszeresen hívnak a diákokkal való beszélgetésre, pszichológusokat is hívnak tanácsadásra, és rendszeres sporttevékenységeket is szerveznek a helyszínen, hogy a testi és lelki egészség gondolatát hazavigyük diákjaink gondolkodásmódjába.

Whitefield Business School 2007-ben hozták létre

Whitefield Business School ( WBS ) egy bejegyzett felsőoktatási szolgáltató, amelyet a Felsőoktatási Bizottság és a Mauritius Qualifications Authority megfelelően jóváhagyott.

Az iskola képesítését a Lincoln University College, az NCC Education és a The Confederation of Tourism and Hospitality ítéli oda.

A WBS által kínált kurzusok az üzleti adminisztráció, az információs technológia és a turizmus és vendéglátás között mozognak. Az iskola programjait a világ több mint 50 országában ismerik el.

A ghánai, kameruni, madagaszkári, mauritiusi, indiai és pakisztáni diákok, hogy csak néhányat említsünk, bíztak az iskolában kínált oktatás magas színvonalában, és WBS mára jó hírű intézménnyé nőtte ki magát, amelyet az ország legjobbjai közé sorolnak. A hallgatók képesítések széles választékával rendelkeznek, a mesterképzéstől az alapképzésig és a diplomákig, amelyeket részmunkaidős, online és teljes munkaidős tanulmányi módokon kínálnak.

Belépők

Lépésről lépésre folyamatban lévő jelentkezési eljárások nemzetközi hallgatók számára

1. lépés: A leendő hallgató kitölti a Whitefield Business School jelentkezési lapot, és elküldi az űrlapot az útlevél és az oktatási bizonyítvány első öt oldalának szkennelt másolataival, valamint a 170 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj befizetésének igazolásával az [email protected] címre.

2. lépés: A Whitefield Business School akadémiai tanácsa felméri a leendő hallgató jogosultságát a kívánt kurzusra.

3. lépés: Az akadémiai testület által adott elfogadást és engedélyt követően a leendő hallgatóknak el kell küldeniük nekünk a következő dokumentumokat, hogy feldolgozzuk a vízumot:

 • a) Hallgatói vízumkérő levél
 • b) Jelentkezés Mauritiusra való belépésre
 • c) Eredeti bankszámlakivonat az előző 6 hónapra vonatkozóan (futárral kell elküldeni)
 • d) 4 útlevél méretű fénykép (futárral kell elküldeni)
 • e) Támogatói levél
 • f) Orvosi igazolások (futárral kell elküldeni)

4. lépés: Whitefield Business School folytatja a vízumkérelmezési folyamatot, és benyújtja a hallgatók dokumentumait a Mauritius Útlevél- és Bevándorlási Hivatalában.

5. lépés: A diákvízum jóváhagyása után a hallgató három hónapos ideiglenes vízumot kap Mauritiusra való belépéshez. Whitefield Business School tájékoztatja a hallgatót, és hét munkanap áll rendelkezésére a tanfolyam díjának fennmaradó egyenlegének kiegyenlítésére.

6. lépés: A diák fizet, és távirati átutalást küld a fizetés igazolásaként.

7. lépés: Whitefield Business School kiadja a hallgató eredeti dokumentumait (üdvözlőlevél, felvételi levél és vízum) expressz futárral.

8. lépés: A hallgató tájékoztatja a Whitefieldet az eredeti dokumentumok címzettjéről, és az intézményt is tájékoztatja utazásának időpontjáról. Küldje el nekünk a repülőjegy szkennelt másolatát. A hallgatóknak a kurzus kezdete előtt három nappal Mauritiuson kell lenniük.

9. lépés: Mauritiusra érkezéskor a hallgatónak orvosi vizsgálaton kell átesnie egy magánlaboratóriumban. A jelentést be kell nyújtani a PIO-nak a tanulmányi időszakra szóló vízum kiadása céljából.

Helyszínek

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Programok

  Kérdések