Keystone logo

Welch College

A logo

Bevezetés

A következőkről Welch College tulajdonosa és üzemeltetője a National Association of Free Will baptisták és szabályozza a kuratórium által választott ezen egyesület. A főiskola kiáll a hiedelmek és gyakorlatok meghatározott a Szabad Akarat Baptista Értekezés.

A National Association of Free Will baptisták alapított kollégium a Free Will Baptist Bible College 1942-ben. Az Oktatási Tanács az Országos Szövetség úgy döntött, Nashville, mint egy ideális hely az új kollégium, központi elhelyezkedésű A főbb központjai a felekezeti népesség a délkeleti, délnyugati, és a Midwest.

Az Oktatási Tanács választott Georgia natív Linton C. Johnson, mint a főiskola első elnöke, a posztot 34 éve. A minisztérium Dr. Johnson és felesége, Ruth volt az egyszavas befolyás szerepét a főiskola, szponzori megnevezését, és annak teológiai kifejezést a huszadik században. Az ő vezetése alatt, a főiskola költözött egy fiatal Biblia iskolában, hogy egy átfogó, akkreditált Bible College számos új épületek és a tanulmányi programok.

A főiskola megvásárolt egy épületet Richland Avenue történelmi Richland-West End szomszédságában, amely később vált ismertté, mint Davidson Hall-ban. Nyolc diák gyűlt össze ott 1942-ben, amely az eredeti hallgatói szervezet. Az eredeti kar és a személyzet számozott négy, köztük olyan szellemi nagyságokkal, mint Laura Belle Barnard, JR Davidson és Henry Melvin. Eredetileg egy kétéves intézmény, a kollégium hozzá egy harmadik tanév 1949-ben és a negyedik év, 1950-ben, és elnyerte az első főiskolai diplomát öt idősek 1951.

2012-ben a főiskola megváltoztatta a nevét Welch College jelezve a fejlődés egy átfogóbb Christian College. A főiskola nevezték John L Welch és felesége, Mary. Welch volt a vezető alakja tömörítő keleti és nyugati Free Will baptisták létrehozni a National Association of Free Will baptisták 1935, miután szolgált az első moderátor és oktatási miniszter, az egyesület.

Amellett, hogy Dr. LC Johnson, Welch College hajtotta négy elnök: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), valamint Dr. J. Matthew Pinson (2002-től napjainkig). Jelenleg az intézményben beiratkozik mintegy 315 diák évente megközelítőleg 22 állam és több nemzetközi ország.

egyetemi élet Közösség - Jobbak vagyunk együtt Ez egy izgalmas időszak, hogy a Welch College, ahol az oktatás áll, több mint tanfolyamok és tankönyvek. Bár a legtöbb diák elhagyta család mögött, amikor idejöttem, a szorosan összetartozó közösségnek a kollégium lehetővé teszi számukra, hogy otthon érezze magát. Kar és a személyzet barátságos és elérhető, és számos hallgatói szervezetek, beleértve a különböző minisztériumi csoportok, társaságok, falakon belüli tevékenységek, drámai és zenei csoportok, és több-a hallgatók sok lehetőséget, hogy dolgozzon ki tartalmas kapcsolatokat tart egész életükben.

On Campus lehetőségek block Party Block Party egy főiskolai családi piknik játszódó pénteki második teljes héten minden őszi félévben. A piknik után egy egyetemi klub felvonulás, játék és szórakoztató.

Rush Night Rush Night történik a pénteki harmadik teljes héten minden őszi félévben. Négy férfi klubok (APHA Chi Omega Society, John Bunyan Society, Pi Gamma Chi Társaság, valamint a William Jennings Bryan Society), négy női klub (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Browning Society, Louisa Mae Alcott Society, és a Charlotte Bronte Society) és a Commuter Tanács versenyzett óta félévkezdéskor tagjai. Az éjszaka tele van video vígjátékok által létrehozott klub, akik így egy utolsó kísérletet, hogy meggyőzze az új diákokat, hogy csatlakozzanak a szervezet. A rendezvény végén a teremben, amikor az új diákok kerülnek közepén bírósági és adott két percet, hogy "rush", hogy a választott klub. Minden tanuló várhatóan csatlakozik az egyik klub, amelyhez tagja lesz, miközben részt vesz Welch College. Ezek a klubok segítséget ad minden ember egyfajta társadalmi helye, célja és az összekapcsolódás a campus.

Welch Filmfesztivál Welch Filmfesztivál éves esemény, amely 2008-ban kezdődött, mint egy olyan fejlesztésének ösztönzése és megbecsülése videofelvétel, mint művészeti forma és szolgálata eszköz. A fesztivál nyitott bejegyzéseket egyházi ifjúsági csoportok, alumni, és tagjai a Welch College család. Díjak kapnak a legjobb filmnek, a legjobb teljesítmény, Best in műszaki érték, és az egyéb kategóriában a zsűri döntése alapján. Kattints a fesztivál neve felett a további részletekért.

Junior / Senior bankett Minden évben a fiatal osztályt szervez egy hivatalos banketten és szórakoztató tiszteletére Senior osztály. Van egy díjat, hogy részt vegyen.

Community Service véradás Két vagy három alkalommal évente a kar, a személyzet, és a hallgatói szervezet részt vesz az on-campus véradás. A Vöröskereszt küld mobil team helyszíni ezekre az eseményekre. Welch College hírnevét Nashville, mint az egyik legnépszerűbb jutó adás egyetemeken.

Super Bowl a Gondoskodó Minden évben, mielőtt a Super Bowl, a campus klubok versenyeznek, hogy ki lehet gyűjteni a legtöbb konzerveket. Az együttműködés a Super Bowl gondoskodó szervezet, ők majd adományozott Second Harvest kell elosztani, hogy a rászoruló családoknak a közösségben.

Project Pumpkin Project tök zajlik október 31. minden évben, kivéve, ha a nap egy vasárnap. Mint elérjék a közösség, a hallgatói szervezet ad otthont a mini-karnevál, mint egy fesztivál alternatív bármely gyerekek, akik szívesen vesznek részt. Campus klub működik a fülkék. Több száz helyi egyházi ifjúsági és szomszédsági gyermekek és felnőttek általában részt vesz.

Lelki képzés Napok ima Egy egyedülálló tulajdonsága Welch College egy közigazgatás, kar, a személyzet, és a hallgatói szervezet, amely félreteszi más tevékenység egy nap minden félévben imádkozni. Míg mi kapcsolja szívünket Isten felé többször félévben, nem élvezik az Imanap, mint az idő, hogy koncentrálni az Úr áldásait, és kérje az ő beavatkozása az életünkben.

Találkozunk a Pole Találkozunk a Pole (SYATP) egy éves találkozója Christian valamennyi korosztály egy zászlórúd előtt a helyi iskola ima, szentírás-olvasás, és a himnusz éneklése alatt a kora reggeli előtt elkezdődik az iskola. Ez az esemény bekövetkezik minden negyedik szerdáján szeptember.

Student ébredések Jellemzően a hallgató Tanács megtervezi események, mint a diákok által vezetett ébredés szolgáltatások időszakok ima és böjt, vagy koncertek ima sürgetni egymás felé nagyobb elkötelezettséget Isten vezetését és az engedelmesség szavát.

Vezetői fejlődés vezetőképző Resident asszisztensek, Student Tanács tagjai, a diákok mentorok, és SpirituaLife vezetők jönnek a hét elején, hogy esik félévben egy ideig intenzív képzés. Ők is egy esély gyakorlati alkalmazása az szolga-vezér készségek azok segítsenek az új hallgatók a Gólya tájolása, a megelőző héten főiskolai kezdődik. Brush-up edzés akkor is egész évben.

Tennessee Intercollegiate állami törvényhozás (TISL) Welch College támogatja a Tennessee Intercollegiate állam törvényhozó (TISL) küldésével küldöttei a Student Tanács éves tanácskozó ülést a törvényi emeleten az állami tőke. Munkatársunk elnyerte a "Legjobb szenátor" díjat a 2011 őszén.

Online tanulás Szerezz diplomát bárhonnan Ön nem tudja, hogy komolyan fontolóra települjenek át tanulmányait Welch College campus diák? Nem gond! Welch College jöhet, hogy hol van, amíg van egy jó internet kapcsolat.

Ez egy tökéletes program várja a felnőtteket, akik éppen már gondozó család, az egyház, a munkahely, vagy karrier. Ők is dolgozhat egyre hatékonyabb templom vagy üzleti dolgozók, anélkül, hogy megszakítaná a jelenlegi feladatait.

Ha ugyanaz a kötelezettségvállalás hűség, a kiválóság és a szolgáltatás mindenben, akkor meg kell beszélni! A program akkreditált, ugyanaz, mint a campus programot. Hűség Isten Igéje mindenben, minden kurzus, az összes diák és minden kar. Azaz Welch College, az egyetemen, vagy az interneten.

Helyszínek

  • 3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

Kérdések