Keystone logo
West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

Bevezetés

A West Hills College, Coalinga egy nyilvános, kétéves főiskola, amely a kaliforniai Coalinga városában található. A Coalinga központi helyen található, félúton Los Angeles és San Francisco között. A West Hills College -t teljes mértékben akkreditálta a Közösségi és Ifjúsági Főiskolák Akkreditáló Bizottsága (az iskolák és főiskolák nyugati szövetsége).

A West Hills College Kalifornia Központi -völgyében, a világ egyik legtermékenyebb mezőgazdasági régiójában található. A központi elhelyezkedés ideális azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek egy kis vidéki közösségben való élet és tanulás iránt, miközben továbbra is hozzáférhetnek Kalifornia számos fő látnivalójához.

A Coalinga egy kicsi, biztonságos vidéki közösség, amely Fresnótól körülbelül 100 kilométerre található, Kalifornia szívében, az Egyesült Államok nyugati részén. A Coalinga három órányira található San Francisco -tól és Los Angeles -től, valamint a Yosemite, Sequoia és a Kings Canyon Nemzeti Parkoktól, valamint a dinamikus kaliforniai partvidéktől. A száraz szubtrópusi mediterrán éghajlat kiváló a szabadtéri tevékenységekhez.

Helyszínek

  • Coalinga

    300 Cherry Lane, 93210, Coalinga

    Programok

      Kérdések