Keystone logo
Williamson College Vállalkozói MBA
Williamson College

Vállalkozói MBA

Franklin, Amerikai Egyesült Államok

24 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 575 / per credit *

Az egyetemen

* hitelóránként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

137390_pexels-photo-3183197.jpeg
fauxels / pexels

Áttekintés

Akár a profit, akár a nonprofit, akár az egyházi szektorban, ezzel a gyakorlati fokozattal megkülönböztetheti magát társaitól. A vállalkozói vállalkozásvezető MBA vezető ipari vezetők és tanácsadók útján egy teljes eszközkészlettel biztosítja a hallgatókat, hogy kicsi és nagy vállalkozásokat indítsanak és vezessenek.

A kurzus tanterve olyan tartalmat tartalmaz, amely egyidejűleg felkészíti a hallgatókat a csapatok integritásának vezetésére, miközben megszerzi a kvantitatív készségeket a globalizált világ pénzügyi sikerének stratégiáinak végrehajtásához. A nemzetközi üzleti osztályokat párosítják egy külföldi tanulmányúttal, hogy gyakorlati, kulturálisan érzékeny perspektíva kerüljön az asztalra, így ez a legjobb MBA vállalkozás számára olyan korban, amikor a nemzetek kéznél vannak.

Ezt az MBA-t a vállalkozók és vezetők számára az ipari spektrumban az ön szem előtt tartásával készítették el. Ígéretünk az, hogy sétálunk a hallgatók egyedi körülményei mellett, hogy ezt az élményt minden lépésen át testreszabjuk. Meghívjuk Önt, hogy szerezzen vállalkozói MBA-t a Williamson College és felrobbanjon profitja, pozíciója és lehetőségei üvegmennyezetén.

Az osztályok 2021 januárjában kezdődnek. Jelentkezzen most, hogy kihasználhassa a korlátozott idejű program indulási ösztöndíját.

A program célkitűzései

Az intézményi célkitűzésekkel összhangban és azok támogatása mellett a vállalkozástudományi vállalkozástudományi vállalkozói diplomamunka program programjának céljai a következők:

 1. A program felkészíti és felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy Krisztus küldetésévé váljanak a globális vállalkozói közösségben.
 2. A hit teljes integrációjával a tanuláshoz minden tanfolyam előhívja a bibliai világkép perspektíváját.
 3. Az EMBA program keveréke a tudományos szigor és a gyakorlati alkalmazás, hogy felkészítse a diplomát, hogy teljesítse a szerepe egy jól lekerekített profi menedzser.
 4. A tudományos kutatásokkal és a helyi üzleti vezetõk felméréseivel összhangban a tanterv a mai versenyképes globális üzleti környezetben való sikerességhez szükséges készségek fejlesztésére összpontosít.
 5. A mennyiségi technikai képzés mellett a program felkészíti a diplomásokat kritikus gondolkodásra, a döntéshozatali folyamatok kezelésére, a munkacsoportok sokszínűségének kialakítására, az interperszonális készségek fejlesztésére, valamint az emberi, pénzügyi és fizikai tőke kezelésére.

Tanfolyamok

 • Vállalkozói Pénzügy
 • Üzleti stratégia
 • Etikai vezetés a közéletben
 • Üzleti kockázatkezelés
 • Szervezeti kultúra
 • Vezetői gazdaságtan
 • Kockázati növekedési stratégiák
 • Marketing a vállalkozók számára
 • Új vállalkozásmenedzsment
 • Vállalkozói M&A, kilépési stratégiák és öröklési tervezés
 • A globális vezetés bibliai alapelvei
 • A vezetés dinamikája nemzetközi összefüggésben (nemzetközi utazás)
 • Nemzetközi üzleti menedzsment

Előfeltételek

Ez a szigorú program megköveteli, hogy a hallgatók felkészüljenek a szokásos üzleti szemlélet és a pénzügyi számviteli alapelvek megalapozására annak érdekében, hogy ebben a fokban sikerüljön. Williamson College házon belüli tesztet kínál, amelynek célja a program készségének azonosítása mind kvalitatív, mind kvantitatív intézkedésekkel. A hallgatóknak meg kell felelniük az értékelésnek annak érdekében, hogy felvételt nyerjenek a programba.

Ezeket a teszteket 2020 őszén fogják felajánlani. Ennek az értékelésnek a költségei beletartoznak az előkészítő kurzusunk, az MBA Bootcamp költségébe.

Nem igazán kész? Iratkozzon fel az MBA Boot Camp-be

Akár a közösség üzleti vezetője, akár egyetemi diplomát tervez, de nincs üzleti egyetemi diplomája, a Williamson College MBA Boot Camp előkészíti Önt a szakmai menedzsment vagy a vállalkozói gazdálkodás szakterületének folytatására az üzleti adminisztráció területén. .

A nyolc üléses, 50 órás, non-hitel üzleti tanfolyam a hagyományos MBA témákra terjed ki, mint például a marketing, számvitel, pénzügy, etika, szervezeti magatartás, műveletek, közgazdaságtan, stratégia és mennyiségi elemzés. Remélheti, hogy a választott témákkal kapcsolatos legfrissebb tudományos kutatásokból és a Williamson College kar gyakorlati tapasztalatából is profitálhat. A hagyományos esettanulmány-módszer alkalmazásával a professzorok végigvezeti Önt az üzleti koncepciókon, miközben felkészítik Önt a jelenlegi üzleti környezetünk összetettségére.

Ez a nem hitelprogram nyilvános. A költségek 995 dollár, és 2021 januárjában tartalmazzák a hétvégi eseményeket.

Gyors tények

 • 2021 januárjától kezdődik
 • Ösztöndíjak elérhetőek
 • Az elit ügyvezetõ tanácsadók, a globális vezetõk és a nonprofit aréna bajnokainak utasításait
 • 24 hónap / 42 hitel óra
 • Hozzáférhető, hetente egy éjszakán át tartó tanfolyamok és hétvégi programok
 • Ide tartozik a külföldi tanulmányút

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok