Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Bevezetés

Wisconsin Evangélikus Kollégium egy négyéves bölcsész főiskolai kapcsolatban a Wisconsin Evangélikus Szinódus. Nem található Milwaukee. A főiskola egy két féléves tanév díjat a Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, és a Master of Arts fokozatot a bölcsészettudományi és a szakmai szakok és sok előzetes szakmai programok.

Wisconsin Evangélikus Kollégium, akkor nem csak a kis létszámú osztályok és a különböző akadémiai lehetőségeket, akkor is lehetősége van arra, hogy a munka side-by-side a professzorok csinál úttörő szívbetegségek kutatás, tanítani a helyi iskolában már elsőéves, utazik Zambia egy szoptatós klinikai, hogy egy brit irodalom persze Angliában, vagy magatartás a tengeri biológiai kutatások Grenada.

Kaphat egy jól lekerekített bölcsészettudományi oktatás és kihasználják az erős szakmai lehetőségeket, hogy neked alkalmazkodó és piacképes az állandóan változó munkaerőpiac, és felállítja a sikeres karrier vagy a doktori iskola törekszik. Ezek csak néhány ok, amiért WLC lehet a tökéletes főiskolai Ön számára.

Akadémiai Highlights

Szakok rendszeresen frissítik, hogy lépést tartson a változó világgal. Kar tagjai szakemberek a maguk területén, így valós tapasztalat az osztályterembe. Osztály kicsik, amely lehetővé teszi egy-egy mentori országosan rangsorolt ​​kar. Diákok is szilárdan készült doktori iskola. Öregdiák azt mondják, hogy a végzős osztályok gyakran kiterjesztését képzések hozott WLC. Nem ritka, hogy a kar és a diákok, hogy dolgozzanak együtt - néhány diák akár közzé munkájuk tudományos folyóiratokban, illetve bemutatni eredményeiket szakmai konferenciákon.

2015-2016 Egyetemi tények

Összesen beiratkozási: 1188 Egyetemi diák-tanár arány: 12: 1 Átlagos egyetemi osztálylétszám: 16 Egyetemi hallgató demográfiai: 31 állam és nyolc külföldi országok Százaléka illetőségű egyetemi hallgatók: 68% Egyetemi hallgatói létszám: 93% -uk 18-22 éves Gólya profil: 3,43 átlagos középiskolás GPA és 24 átlagosan ACT Pénzügyi támogatás: 99% a teljes munkaidőben hagyományos egyetemi hallgatók kapnak pénzügyi segély. Co-tantervi tevékenységek: tagja NCAA Division III és Észak Atlétika kollégiumi Konferencia; 18 egyetem sport; intramuralis és klub sport; koncert zenekar és hat együttesek; Három kórusok; 40+ klubok és szervezetek.

Külföldön tanulni

Az egyik leghasznosabb tapasztalatokat akkor van ideje alatt a főiskolai karrier tanul külföldön. Élet egy másik országban, emberekkel való találkozás különböző háttérrel szerte a világon, és merített magát egy új kultúrát fog változtatni a pozitív, váratlan módon. Diákok, akik külföldi tanulmányokat WLC Ehhez egy ügynökségen keresztül, vagy a kar által vezetett tudományos tapasztalat. Minden kurzus során vett külföldi tanulmányi hivatalok nemzetközi intézmények lesz előre engedélyezett átutalás vissza WLC.

Helyszínek

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések