Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Bevezetés

SZERINTI WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) szó szerint azt jelenti: "kerek labda." Ez jelenti az összes elem, hogy létezik a természetben, és javasolja a harmóniát, ami létezik azokon belül, és minden ember között. Tágabb értelemben ide tartoznak továbbá az élet eredete, valamint a vetőmag a keleti orvoslás. Mivel igaz minden dolgok, amelyek egy a természettel, a gyógyító útja magában egyensúly eléréséhez és harmónia a betegek életét, valamint a gyógyító. Párosulva értelmében Wongu, az egyetem logóját a három kör képviseli a hagyományos Sam Taegeuk (három Taiji), egy koreai jelképpel ég, az emberi, és a földet. A logó célja, hogy bemutassa, hogy a három lépés, és együtt harmóniában.

Wongu101

Helye és a környezet

Történelmi Nevada

1973-ban, Nevada volt az első állam az Egyesült Államokban, hogy licencet adjon a szakemberek a keleti gyógyászat. Között Kaliforniában és 20 más államok iskoláiban keleti gyógyászat, Nevada kiemelkedik közül csak három állam elismerése orvos keleti gyógyászat, azaz OMDs megkülönböztetve engedélyezett természetgyógyász. Wongu található ez a történelmi állapotban jelennek meg, mint a vezető a haladás a hagyományos keleti gyógyászat.

Las Vegas a hub a világ

Las Vegas az a hely, a globális vonzereje, tárhely a különböző nemzetközi egyezmények, köztük a világszínvonalú kiállítások és konferenciák egészségügyi szakemberek évente. Ez biztosítja a számtalan szálloda és kongresszusi központ választás az összegyűjtését vezető szakemberek és kutatók kényelmes távolság a repülőtértől. Las Vegas látogatók és a helyiek, valamint a Wongu egyetemi közösség, kölcsönösen előnyös lehetőségeket eredő ilyen globális összeállítások és cseréjét szélesebb ismeretekkel. Könnyű hozzáférés az ilyen bőséges források minősíti ez a város, mint egy ideális helyszín egy iskola a keleti orvoslás.

Wongu azon létesítmények

Wongu Egyetem több mint 12.000 négyzetméter. láb két szomszédos épületek igényeinek kielégítésére egyaránt didaktikai és a klinikai oktatás. A két épület a ház tágas tantermek, közigazgatási hivatalok, a könyvtár, a tanulói és oktatói társalgók, konyha, és Wongu Health Center. Minden létesítmény kényelmesen elhelyezett 8620 és 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; amely lehetővé teszi a diákok és a tanárok, hogy használja a 110 busszal utazni campus. Emellett Wongu biztosít nagyjából 65 parkolóhely a hallgatók, oktatók és a személyzet.

Wongu Egyetem keleti orvoslás struktúráinak már felújított; és különösen Wongu Health Center, az egyetlen tanítás közösség OM klinikán Nevada, gyönyörű meditációs helyiség, egy beteg nappali, gyógynövény gyógyszertár, igazgatási és orvosi irodák, gyakornok társalgó és kilenc szakmai kezelés szobák. Tantermek teljesen felszerelt oktatási segédeszközök, beleértve a fehér táblák, grafikonok, írásvetítő és képernyők, anatómiai modell, és egyéb oktatási segédeszközök. Az összes tantermek tartalmaznak asztalok, székek, asztalok kezelés bemutatón. A tanterem használt praktikum osztályok van szerelve 10 kezelés táblákat.

Helyszínek

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések