Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Bevezetés

A Wright Graduate University vállalatnál a személyre szabott tanulás nem csak kis létszámú osztályokat jelent: az oktatás integrált megközelítését tapasztalja meg, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányait a legsürgetőbb kihívásokra alkalmazza, és kreditet szerezzen élete és vállalkozása vezetése során.

Hiszünk abban, hogy a pragmatikus oktatás értékesebb, mint egy tekintélyes – és a legújabb kutatások ezt megerősítik. Ha diplomába vagy bizonyítványba kíván befektetni, akkor többet kell tennie, mint egy jelölőnégyzet bejelölése, hogy bizonyítványt szerezzen. Azokkal a készségekkel kell foglalkoznia, amelyek különbséget tesznek az átlagos és a sztárteljesítmény, valamint a rövid távú nyereség és a fenntartható eredmények között.

A Wrightnál megtapasztalhatod, amit tanulsz, és coachingot kapsz, amellyel a módszertanokat saját fejlődésedben alkalmazhatod, így hiteles útmutatóvá teszel az általad vezetett és coacholt személyek számára. A Wright-megközelítés megvalósítható, napi szintű kihívásokat kínál, amelyeket karrierje és élete során bárhol megvalósíthat.

A Wright oktatói tudós-gyakorló – cégtulajdonosok, tanácsadók, vállalkozók és coachok –, akik harminc éves kutatási és vezetésfejlesztési gyakorlatuk leghatékonyabb tanulási módszereit gyűjtötték össze kiváló teljesítményt nyújtó szakemberekkel.

Minden program tartalmaz egy alaptantervet az átalakuló vezetésről, amely gyakorlati tapasztalatokat ad a személyes vezetésről (önismeret és fejlődés), az egyéni vezetésről (coaching), valamint a csoportos facilitációról és képzésről a program első napjától kezdve.

Ez a transzdiszciplináris megközelítés mélyen belemerül az új és történelmi kutatásokba az üzleti életben, a filozófiában, a pszichológiában, az oktatási módszertanban és az idegtudományban, és eszközöket ad annak megértéséhez, hogy mi hajtja és motiválja egyetemesen az emberi lényeket.

Ha készen áll arra, hogy megmérettesse magát, hogy mindennap új gondolkodási és működési módokat fedezzen fel életében és karrierjében, hogy kiaknázhassa karrierjében, kapcsolataiban rejlő lehetőségeket, valamint az Ön számára legfontosabb álmokat és célokat, akkor a Wright Graduate University a megfelelő oktatás az Ön számára.

Rólunk

Wright Graduate University 2006-ban alapította dr. Bob Wright, Judith Wright és Michael Zwell, hogy diplomát kínáljanak a vezetés és a coaching feltörekvő területein. Ez a felsőoktatási intézmény olyan eszközöket kínál a jövő vezetőinek és vezetőinek, amelyek segítségével fejleszthetik a vezetői készségeket, hogy bátorítsák, támogassák, motiválják és inspirálják alkalmazottaikat és kollégáikat, pozitív változást és sikert teremtve a szervezetekben és a vállalatokban.

Wright Graduate University (WGU) elkötelezett a legmagasabb szintű tudományos kiválóság és értékek mellett, ahol a hallgatók tapasztalata pozitív, személyre szabott és támogató. Mivel a WGU a programok és órák széles skálájához biztosít hozzáférést, kiváló hírnévre tettünk szert, a felfedezések és a tudás terén. A WGU tudós-gyakorló programjainak széles skálája arról híres, hogy a felnőtt hallgatók egyedi oktatási és szakmai fejlődési igényeire összpontosít. Az ország minden részéről érkező dolgozó felnőttek elérik tanulmányi céljaikat, miközben egyensúlyban tartják a teljes munkaidős munka, a családi és a közösségi kötelezettségek igényeit. A diplomások a munkájukban és szakmájukban alkalmazhatják tanulmányaikat, miközben a WGU innovatív virtuális technológiai rendszerén tanulnak.

A WGU büszke arra, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a felsőoktatást és a szakmai oktatást egy sor innovatív, sokrétű és szigorú tanfolyami kínálattal, amelyek kihívást jelentenek, inspirálják és motiválják a hallgatókat, hogy elérjék céljaikat: egy új kezdet, egy felsőoktatás vagy akár egy új képzés. karrier. A Wright Graduate University pozitív lépés a helyes irányba. A WGU összes kurzusajánlatának és tanúsítványának közös vonása: „Oktatás, amilyennek lennie kell”.

Belépők

Felvételi követelmények

  • Online jelentkezés: Töltse ki online jelentkezésünket. Jelentkezési díj nincs.
  • A következő osztálykezdés elsőbbségi jelentkezési határideje 2023. január 11. Erősen javasoljuk ennek a határidőnek a betartását, mivel a hallgatói szolgáltatások, például a pénzügyi támogatások csomagolása két hetet vehet igénybe.
  • Célkimutatások: Írjon és nyújtson be két 600 szavas célkimutatást a szakához kapcsolódóan. Az esszéértesítések a felvételi képviselőtől szerezhetők be.
  • Átiratok: Kérjen egy hivatalos átiratot, amely dokumentálja egy akkreditált főiskolai vagy egyetemi alapképzés megszerzését. Ezt az átiratot az első ciklus kezdetétől számított első harminc nap vége előtt meg kell kapnia.
  • Nemzetközi átiratok: Az Egyesült Államokon kívüli intézmény diplomájával rendelkező pályázóknak értékelniük kell ezeket az átiratokat az akkreditált amerikai diplomával vagy iskolával való egyenértékűség szempontjából.
  • Angol nyelvi vizsga: A nem angol anyanyelvű jelentkezőknek igazolniuk kell az angol nyelv írásbeli és szóbeli kompetenciáját, amit a papíralapú TOEFL vizsga legalább 60-as, az internetes TOEFL-vizsga legalább 71-es pontszáma, vagy sikeres teljesítése bizonyít. elismert nemzetközi egyenértékű vizsga pontszáma. Ha a jelentkező olyan megfelelően akkreditált intézményben szerzett diplomát, ahol az angol a fő oktatási nyelv, mentesül a tesztelési kötelezettség alól.

Helyszínek

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések