Keystone logo

8 MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzlet Üzleti intelligencia 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
  • Üzleti intelligencia
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzlet Üzleti intelligencia

A Master of Business Administration olyan diplomát, amely a diplomások a rugalmasságot, hogy a munka mind a belül és kívül a hagyományos üzleti világban. Általában a diplomások fizetett fizetések, amelyek átlagosan akár 20 százalékkal többet, mint amit felajánl egy hasonló jelölt egy egyetemi diploma csak.

Mi az MBA a Business Intelligence-ben? A mai üzleti világot egyre inkább a "Big Data" fogalma irányítja, amely a napi üzleti tevékenységbe áramló információ robbanására utal. Ez a képzési program arra készteti a tanulókat, hogy tanulmányozzák és elemezzék a hatalmas adatkészleteket annak érdekében, hogy megjósolhassák a trendeket és tervezzenek stratégiákat az üzlet jövőbeli növekedéséről és egészségéről. Az olyan tanfolyamok, mint a statisztikai elemzés, az adatmodellezés és az adatbázis-architektúra segítik a tanulókat abban, hogy tanulmányozzák, bemutatják és integrálják ezeket az eredményeket.

Azok a hallgatók, akik MBA-t szereznek a Business Intelligence-ben, olyan készségeket érhetnek el, mint a mintaelemzés és az adatmodellezés, ugyanakkor megtanulják a megállapításokat érthető globális környezetben is. Ennek a programnak a legfontosabb alapja az, hogy megszerzi a képesített felső vezetők együttműködését számos részlegen keresztül.

Az üzleti intelligencia MBA költsége az intézménytől és helyétől függően változik, és hogy a program hagyományos tantermi beállítással vagy online módon történik-e. A diák számára széles választék áll rendelkezésre, akik szorosan látják a megfelelő illeszkedést.

A diplomások olyan mezőbe lépnek be, amely az elmúlt években robbanásszerűen növekedett. A karrierlehetőségek közé tartozik az adatelemzők, üzleti intelligencia elemzők, pénzügyi elemzők, adatbázis-elemzők, tanácsadók, menedzserek, statisztikusok, adatbázis-adminisztrátorok és informatikai szakemberek. Az üzleti intelligencia MBA kombinálja a hagyományos üzleti szaktudást egy olyan speciális képességekkel, amely ma nagyon keresett.

Számos egyetem világszerte kivételes helyszíni vagy online MBA-t kínál a Business Intelligence programokban. Határozza meg illeszkedését, majd keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.