Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 117 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Üzleti menedzsment 2023

117 MBA Programok ban ben Üzleti menedzsment 2023

overview

A Master of Business Administration egy olyan felsőfokú végzettséggel rendelkező egyének, akik folytatják a felsőoktatás az üzleti menedzsment. A műveletek, a számvitel, a pénzügyek és a marketing általában az MBA programban szerepelnek.

Mi az MBA a Business Management-ben? A program keretében kínált kurzusok általában arra irányulnak, hogy a diákok megértsék a globális üzleti környezetet, és hogy a vezetők, az igazgatók és a vállalkozások tulajdonosai hogyan hajtanak végre döntéseket. Nagy hangsúlyt kaphat a vezetés és az üzleti fejlődés, és az oktatók arra törekszenek, hogy felhatalmazzák a tanulókat arra, hogy gondolkodjanak a lábukon, és dolgozzanak ki hatékony megoldásokat az időérzékeny kérdésekre kevés információval. Tanulmányok lehetnek stratégiai marketing, üzleti folyamatok, stratégiai munka, innováció és kereszt-kulturális vezetés.

A program magánszemélyei gyakran gyönyörködnek számos csodálatos vonással és készséggel, például erős elemzési és vezetési készségekkel, olyan képességekkel, amelyek jól szolgálják az élet minden helyzetét. Emellett a diplomások általában demonstrálják a globális gazdaság kezdeményezését, fegyelmét és szisztematikus megértését.

Az MBA üzleti menedzsmentjének költségei nagymértékben eltérhetnek az egyetemtől az egyetemig. Mivel az ár nagymértékben függ a helyszíntől és a program időtartamától, a diákoknak a programra való jelentkezésük előtt kell elvégezniük a kutatást.

A mesterfokozat birtokosainak közös szerepe a pénzügyi elemző, üzleti elemző, könyvelő, bankár, adatelemző és vezérigazgató. Néhány kevésbé gyakori, de ugyanúgy jövedelmező pozíciók közé tartozik a marketing menedzser, kockázatkezelő, brókercég, értékesítési vezető, operatív kutató és fenntarthatósági tanácsadó. A nagyszerű dolog egy üzleti fokozatban az, hogy elősegítheti az utat sok izgalmas karrier több iparágak és ágazatok.

Sok egyetem kínál üzleti menedzsment programot, és ahol a diák úgy dönt, hogy iskolába jár, mindez függ a helyétől, a költségvetéstől és a menetrendtől. Az online osztályok kényelmesek azok számára, akik dolgoznak és akiknek a családja gondoskodik. Ha készen áll az induláshoz, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

  • MBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti menedzsment
fields_of_study
  • Üzleti tanulmányok (117)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format