Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 Távoktatás Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Üzleti menedzsment ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

11 Távoktatás MBA Programok ban ben Üzleti menedzsment ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

Az üzleti menedzsment képzés bemutatja a szervezeti struktúrák és a vezetői politikák fontosságát a különböző vállalati környezetekben. A képzésen érintett témák között megtaláljuk a marketinget, az emberi erőforrásokat, a számvitelt és a vállalati szerkezetátalakításokat.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

Az online vagy távoktatás az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) oktatásban történő alkalmazását jelenti. Az online tanulás révén az ember bármikor és bárhonnan hozzáférhet az oktatáshoz, elérhető internetkapcsolattal.

read_more

filters

  • MBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti menedzsment
  • Távoktatás
fields_of_study
  • Üzleti tanulmányok (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format