Keystone logo

1 MBA Programok ban ben Családi vállalkozás 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Családi vállalkozás
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Popular locations

  MBA Programok ban ben Családi vállalkozás

  MBA családi vállalkozás kifejezetten azokat a fiatalokat, akik szándékozik átvenni a családi vállalkozást. Ezek nem csak anya-és pop üzletek; Sok multinacionális vállalatok alapvetően családi tulajdonban lévő vállalkozások, valamint néhány kérdéssel szembesülnek, amelyek minőségileg különböznek a más cégek.

  Mi egy MBA Family Business? Ez egy viszonylag új mester fokozatot felismerve, hogy a családi vállalkozások képviselnek jelentős részét az üzleti szektor és az előttük egyedi körülmények között egy kiszámíthatatlan globális gazdaság. A tanfolyamok célja, hogy segítse fiatal vállalkozók nyomon követni a változásokat a verseny és a szervezet függvényében a globalizáció, a liberalizáció és a privatizáció. Képes navigálni a bizonytalan gazdasági vizek tette szaggatott a bonyolult dinamikájának járó családi tulajdonban lévő vállalkozások számára fontos szükséglet tervezők dolgozni ilyen környezetben.

  Az érték egy Master of Business Administration, hogy elősegíti a vállalkozói szellem és a legjobb gyakorlatok kialakítása a családi vállalkozás irányítását. Ez magában felfedezni az üzletmenet folytonosságát, utódlás tervezés, lehetőséget hibák elemzését, a kormányzás, táblák, adók, és a finanszírozás. Egy jó programnak biztosítania kell a helyes egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat, amely lehetővé teszi a diákok az ismeretek gyakorlati módon.

  Az ára kereső ezt a mesterképzésre és a program időtartama változhat intézményenként, így érdekelt a diákok egy kis időt gondosan kutatja leendő iskolák. Feltétel, költségek, tanterv, és időkeret néhány kulcsfontosságú részleteket vizsgálni.

  Diplomások folytat a végrehajtói vagy vezetői pozíciókat. Sok kíván csatlakozni a családi vállalkozás a szem felé feltételezve az irányítást, amikor eljön az ideje.Továbbá ez a mester fokozatot gyakran párban családi vállalkozás, a vállalkozói szellemet. Így, néhány diplomások ezt a programot, mint egy ugródeszka beindítása saját cég, vagy fut egy meglévő kis- és közepes méretű vállalkozások. Hogy a családi vállalkozás a nagy vagy kicsi, jól megalapozott, vagy csak a szárnyait, diplomások jobban fel vannak készülve, hogy segítsenek lépést tartani a versenyt.

  MBA Family Business programokat kínálnak a különböző neves intézmények különböző évszakokban. Online kurzusok, hogy sokkal könnyebb a diákok, hogy folytassa olyan mértékben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.