Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Csehország 2023

17 MBA Programok ban ben Csehország 2023

Áttekintés

A Cseh Köztársaság nagy hagyománya van a kiváló felsőoktatási programok, amelyek nagy megbecsülésnek örvend. Csehország hosszú és gazdag történelme, tele van a kultúra, és egy izgalmas hely, a diákok a szakmai előmenetelre és személyesen. Az MBA a Cseh Köztársaságban vezethet izgalmas karrierlehetőségek egész Európában.

Van egy sor lehetőséget számos nemzetközi diák keres MBA Csehországban, beleértve szakirány olyan területeken, mint a pénzügy, menedzsment, marketing és projektmenedzsment. Emellett a diákok az MBA Csehországban programok kapnak erős megértése alapvető üzleti elvek marketing, vezetés, etika, számviteli, valamint az információs technológia. MBA Csehországban diák fogja használni a tudást szereznek a képzés alkalmazni elmélettől a gyakorlatig kezelésében valós kérdések az üzleti életben.

Ha többet szeretne megtudni MBA Csehországban, lapozzuk át az alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a program az Ön számára!

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
  • Csehország
Szakirányok
    Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok Környezetvédelmi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum