Keystone logo

10 MBA Programok ban ben Egyiptom számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
Szakirányok
    Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)
  • Egészségügy (1)
  • Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Egyiptom

Egyiptom egy érdekes és izgalmas helyet a diákok, akik szeretnének MBA program. Van egy gyorsan fejlődő társadalom között, az egyik legrégebbi kultúrák a világon, amely lehetővé teszi a kutatási és a növekedés a diákok, mind személyesen és szakmailag. Egyiptom az egyik legfejlettebb gazdasága, a Közel-Keleten, ezáltal lehetőséget teremtve a diplomások a régióban, valamint a világ többi részén. Az MBA Egyiptomban lehet a kezdete egy izgalmas és jövedelmező karrier az üzleti életben.

MBA Egyiptomban programok célja, hogy hozzon létre innovatív üzleti vezetők az ismerete és megértése az üzleti gyakorlatot. Sok MBA Egyiptomban programok veszi a nemzetközi környezetet, hogy készítsen a diákok kezelni az egyre inkább globalizálódó üzleti piacon. Folytató hallgatók az MBA Egyiptomban kapnak a személyes és szakmai készségek szükségesek kritikusan gondolkodni és stratégiai döntéshozatal.

Tegye meg a következő lépést a karrier!Ha többet szeretne megtudni megszerzése a MBA Egyiptomban, nézd át az alábbi lehetőségek közül!