Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 31 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Emberi erőforrás menedzsment 2023

31 MBA Programok ban ben Emberi erőforrás menedzsment 2023

overview

A Master of Business Administration egy népszerű választási tanulmány a diákok, akik remélik, hogy fejlessze a vezetői képességek, földet egy magasabb fizetős munka, és / vagy fejleszteni hálózati lehetőségeket. Az MBA programok általában olyan tantervet kínálnak, amely a modern üzleti vezetői tapasztalatok több aspektusát érinti.

Mi az MBA az Emberi Erőforrás Menedzsmentben? Számos MBA hallgató úgy döntött, hogy az üzleti adminisztráció tanulmányozásán belül élesen meghatározott résszel foglalkozik, és az emberi erőforrások egyre inkább az egyik legkeresettebb ágazatgá válnak. Az alkalmazottak, a munkáltatók, a vezetők és a munkaterület közötti kapcsolat az emberi erőforrások tanulmányozásának középpontjában áll. A hallgatók a szervezeti viselkedés és a stratégiai menedzsment tanfolyamait veszik igénybe, és kiképzésre kerülnek a munkavállalók támogatójaként, valamint részt vesznek az új munkatársak toborzási és interjúkészítési folyamatában.

Azok a diákok, akik ezt a diplomát folytatják, képesek arra, hogy különböző készségeket érjenek el velük a munkaerővel. A tárgyalásokkal, a szervezeti viselkedéssel és a közvetítéssel kapcsolatos készségek csak néhányak, amelyeket fel lehet venni ebből a tanfolyamból.

Az MBA humán erőforrás menedzsmentjének költségei a tanfolyam hosszának, az iskola helyének és a program online vagy osztálytermi beállításának függvényében változóak. A diákoknak számos lehetősége van, és képesnek kell lenniük egy olyan program megtalálására, amely megfelel a saját pénzügyi szükségleteiknek.

Mindaddig, amíg vannak munkáltatók és alkalmazottak, az emberi erőforrás szakemberek számára robusztus munkaerőpiac lesz. Az MBA humán erőforrás menedzsment programjai általában olyan életképes jelöltek, mint a HR tanácsadó, az emberi erőforrás menedzser, a nemzetközi humán erőforrás szakember, a nonprofit humán erőforrás szakértő, a munkavállalói oktatási tanácsadó, a képzési és fejlesztési menedzser, a végrehajtó újonc és az emberi erőforrás informatikus.

Vannak online és on-site oktatási lehetőségek, hogy keresni egy MBA az Emberi Erőforrás Menedzsment. Gondoljon bele, mit szeretne, és határozza meg, hogy melyik lehetőség tökéletesen illeszkedik. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

  • MBA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás menedzsment
fields_of_study
  • Ügyviteli tanulmányok (31)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format