Keystone logo

17 MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Végrehajtó programok
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Végrehajtó programok

A Master of Business Administration nyithat sok ajtót a szakmai karrierjét. Ezért sok ember visszatér az iskolába, hogy megszerezze az MBA megbízóit, még miután elérte a vezetői szintet jelenlegi munkáltatóival. Az MBA hallgatók olyan készségeket tanulnak, amelyek növelhetik karrierjüket új szintre.

Mi az MBA Executive Programokban? Ez a fokozat olyan munkatársak számára készült, akik meg akarják erősíteni üzleti alapjaikat, és pozícióikat vezetői pozíciókra helyezik. A tanfolyam és a gyakorlati tevékenységek kombinációján keresztül a hallgatók olyan készségeket fejleszthetnek ki, amelyeket azonnal alkalmazhatnak a szervezetükön belül. A hallgatók elvárják az osztályoktól, hogy fedezzék a fejlett elveket a menedzsment, adminisztráció, pénzügy és marketing témákban.

MBA Executive Programokban a hallgatók általában jól ismerik az üzleti menedzsment technikáit. A program során nyert pénzügyi, vezetői és szervezeti készségekkel azonban a diplomások jobban kezelhetik személyes pénzügyeiket, és közösségük vezetőikké válhatnak, miközben képesek lesznek stratégiai gondolkodóként pozícionálni szervezetüket.

A program költsége az intézménytől és az általa kínált programtól függ. A leendő hallgatóknak minden lehetséges lehetőséget meg kell vizsgálniuk, mielőtt végleges döntést hoznának.

Az MBA végrehajtása Executive Programokban felkészítheti a hallgatókat arra, hogy a nagyvállalatok vezetői pozíciójától eltérő szerepet töltsön be a nonprofit szervezetek vezetői pozícióiba. Pontosabban, ezekből a programokból érkező diplomások olyan pozíciókba kerülhetnek, mint a pénzügyi menedzser, a műveletek elnöke, vezérigazgató és vezérigazgató. Az ilyen fokozattal rendelkező diplomások több lehetőséget kaphatnak a felső szintű vezetői pozíciókra és a felső fizetésekre.

MBA programokat kínálnak szerte a világon. Az osztályok elérhetők online és az egyetemen, valamint az ütemtervtől függően, és akár teljes munkaidős vagy részmunkaidős programot is választhatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.