Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 28 Üzleti Ügyviteli Mesterek (MBA) Programok ban ben Innováció 2023

28 MBA Programok ban ben Innováció 2023

Áttekintés

Ha tartja magát, hogy a vállalkozói szellem és mindig gondol az innovatív ötletek, akkor lehet, hogy értéket kereső MBA innováció. A diákok kapnak az eszközöket, amelyekre szükségük van, hogy az üzleti ötletek, hogy az élet, és tedd őket a cselekvésre. Még azok is, akik már az üzleti világban találja értéket megszerezte a mester fokozatot az innováció.

Mi az MBA innováció? Az MBA innovációs program célja nem csak, hogy segítse az egyének végezzen alapvető munkát funkció, de hogy friss és forradalmi eszmék az asztalra. Nem csak ezt, hanem a diákok is meg kell tudni, hogy fejleszteni vezetői készségek és megtanulják, hogyan lehet jobb üzleti döntéseket, miközben ők kereső mértéke. További ismeretek, hogy a diákok többet megtudni többek között etikai döntéshozatal, a kreativitás, a csapatmunka, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia.

Fegyveres a mester fokozatot, az egyének jobban fel vannak készülve, hogy új technológiák, és kapcsolja be az üzleti álmok valósággá. Azok, akik már dolgoznak az üzleti ágazat lehet, hogy az oktatás és a belátás, hogy kell előre a karrierjét, hogy a következő szintre. Attól függően, hogy a program, a diákok azt is többet a vállalkozói szellemet.

A költségek az innováció mester szak változhat országonként. Van még az a tény, hogy egyes programok vagy drágább, vagy olcsóbb, attól függően, ahol a hallgató úgy dönt, hogy keresni a diplomát. A diákok azt is találják, hogy ez olcsóbb nekik, hogy beiratkozik akár egy teljes munkaidős vagy gyorsított program.

Miután megszerezte MBA innováció, a diákok több mint valószínű, hogy képes legyen feljebb a vállalati ranglétrán. Ez nem szokatlan, hogy hallja a hallgatók folyik válni senior alelnöke, határozott vezetők és cégvezetők.Attól függően, hogy a program, a diákok is tudják, hogy az üzleti kapcsolatok segítségével a program, hogy tudják használni a kívánt pályának.

Innováció mester szakok online elérhető a különböző országok, és a diákok, akik lehet, hogy élnek olyan helyeken, ahol nem férnek hozzá fizikai eszközök. Ön is megállapíthatja, hogy egy online program a jobb illeszkedés a menetrend. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • MBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Innováció
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (28)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum