Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 16 Üzleti Ügyviteli Mesterek (MBA) Programok ban ben Fenntarthatóság 2023

16 MBA Programok ban ben Fenntarthatóság 2023

Áttekintés

A Master of Business Administration egy magas szintű szakmai végzettség, hogy sokan töltik akadémiai karrier folytatja. Az MBA-ban dolgozó diákok részt vehetnek a műveletek, a marketing, a pénzügyek és a számvitel területén.

Egy MBA diplomát lehet keresni több különböző specialitásokat. Az egyik kiemelkedően releváns szakterület a fenntarthatóság. Mi az MBA a fenntarthatóságban? Ez egy olyan üzleti fokozat, amely különösen az ökológiai és társadalmi tudatosságra, a fenntartható vezetésre és a progresszív gondolkodásra koncentrál. Egyes programok külön hangsúlyt fektetnek a vállalkozói szellemre, valamint a vezetői képességekre és az olyan komponensekre, mint a zöld technológia. Ez a fokozat gyakran lehetőséget biztosít a hallgatók számára arra, hogy kiválasszák a kiválasztott osztályok mellett különös érdeklődésre számot tartó választásokat.

Az MBA a fenntarthatóságban koncentrál több olyan készség, amelyek hatalmas érték mind a szakmailag és a valós világban. Ezek közül néhány a vállalkozói tevékenység, az érdekelt felek bevonása és a társadalmi tudatosság. Ezek a készségek különösen fontosak lehetnek abban az esetben, ha a jelöltek olyan pozíciókra pályázhatnak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást értékelik.

Az MBA fenntarthatósági költsége nagymértékben változhat attól függően, hogy az intézmény melyik fokozatból származik, valamint hogy az osztályok közül néhányat vagy az összeset online-e. Fontos, hogy alaposan megvizsgálja az elérhető lehetőségeket.

A társadalmi felelősségvállalás és a zöld üzlet nagyon népszerű a mai piacon, így a Master of Business Administration a fenntarthatóság nagyon értékes fokú. Ez a fokozat számos karriert eredményezhet, amelyek a tapasztalatok minden szintjén rendelkezésre állnak, például a vállalati felelősség és a fenntarthatóság tanácsadója, a fenntartható stratégia igazgatója vagy a fenntarthatósági elemző. Ez az MBA segíthet egy jelöltnek, hogy versenyképesebb legyen a fenti pozíciók bármelyikénél és így tovább.

Számos intézmény világszerte rendelkezik MBA-val a fenntarthatósággal, mind hagyományos, mind online tanfolyamokkal, amelyek világszerte elérhetőek a diákok számára. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • MBA
 • Fenntarthatóság tanulmányok
 • Fenntarthatóság
Szakirányok
 • Fenntarthatóság tanulmányok (16)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum