Keystone logo

28 MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Globális üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Nemzetközi vállalkozás
  • Globális üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (28)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Globális üzlet

A Master of Business Administration egy végzős fokozatot, amelynek célja, hogy a vonat a diákok vezetői és vezetői szerepek az üzleti életben. Az MBA kínál a diplomások egy leg fel, ami egyre inkább nagyon versenyképes munkaerőpiac.

Mi az MBA a globális üzleti életben? Ahogy a technológia és a digitális kommunikáció javul, a cégek megértik, mennyire fontos a globális üzleti megközelítés. A hallgatókat az általános tantervben tanítják a hagyományos mesterképzéshez kapcsolódóan, miközben nemzetközi emberi erőforrásokat és interkulturális kommunikációkat adnak hozzá. A program a hallgatóknak olyan ismeretekkel rendelkezik, amelyek a bonyolult menedzsment és marketing kérdések nemzetközi színtéren való navigálásához szükségesek.

Azok a hallgatók, akik MBA-t szereznek ebben a programban, fokozottabb készségek készletével végezhetik el a diplomát, amely a mai világgazdaságban elért sikernek köszönhető. A kultúrák közötti kommunikációs készségek, a társadalmi / kulturális érzékenység és az adaptív gondolkodás néhány nemzetközi tanterv által megfogalmazott tantétel.

A költségek változóak a globális üzleti MBA-ban, és számos tényező kombinációjával határozzák meg. A tanfolyam online, vagy kínálják a hagyományos tégla-és habarcs osztályban? Mennyi ideig tart a program, és hol található az egyetem?

Mivel a technológia továbbra is csökkenti a világot, a globális üzleti fokozatú MBA diplomával rendelkezők munkaerőpiaca tovább nő. A diplomások jellemző vezetői pozíciói közé tartoznak az ellátási lánc menedzserek, a globális termékmenedzserek, az értékesítési vezetők, az üzleti vezetők és a számvevezők. Mindezek a munkák megkövetelik az általános üzleti elvek ismeretét, összhangban a globális gazdaságra összpontosított készségekkel.

A hallgatóknak számos tényezőt kell figyelembe venniük, beleértve a helyszínt, a program időtartamát és az online vagy hagyományos tantermi struktúrát, amikor egy egyetemet választanak, hogy MBA-t folytassanak a globális üzleti életben. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.