Keystone logo

17 MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Globális menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Globális menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Globális menedzsment

  Diákok, akik a vágy, hogy egy része egy nemzetközileg alapú üzleti, vagy szervezetnek gyakran úgy dönt, hogy a teljes MBA a Global Management annak érdekében, hogy azok jobban jelöltek magas rangú pozíciókat a globális vállalatok.

  Mi az MBA a Global Management? Ez a program felkészíti a diákokat, hogy a fontos döntéseket a jogi bővítése egy vállalat egy vagy több más országban. A diákok megtanulják értékes globális üzleti készségek, mint például a nemzetközi finanszírozásra, globális marketing, a nemzetközi jog, a diplomáciai stratégia, az etnikai viszonyokat, és makroökonómia. A program lehetőséget kínál a külföldi tanulmányi és átveheti az értékes gyakorlati üzleti tapasztalat egy másik országban.

  Diákok, akik a tanfolyamot jobban felszerelt, hogy az üzleti döntéseket, mint azok a vállalat globális műveletek és stratégiák.A program segít a diplomások egyre kívánatos jelöltek vezetői és vezetői a legkülönbözőbb vállalatok és szervezetek, amelyek a globális jelenlét vagy amely vizsgálja annak lehetőségét, bővülő üzleti más országokban. Diákok, akik a program befejezéséhez jobb lesz felszerelve, hogy a döntéseket a globális terjeszkedés, amelyek megalapozott jó pénzügyi, etikai, jogi és marketing stratégiák.

  A költségek egy MBA a Global Management változik a helyszín és az intézmény. A diákok a kapcsolatot az intézménnyel az általuk választott további részleteket a program, a költségek és a részleteket. A legtöbb program tart egy-három év.

  Pályakezdő a program jobb lesz felszerelve, hogy folytassa és vezetői pályára a különböző területeken, beleértve a számviteli, értékesítési, és a menedzsment.Vállalatok keresik a vezetők, hogy segítsen nekik biztonságosan és stratégiailag bővíteni üzleti be további piacok gyakran keresnek hallgatókat korszerű oktatás.

  &nbsp

  Diákok, akik érdeklődnek a tanulás többet MBA Global Management kellene kérjen további információkat a programmal előfeltétele az intézmény az általuk választott. Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.