Keystone logo

5 MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Ingatlanközvetítés
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Ingatlanközvetítés

Az MBA in Real Estate egy posztgraduális szintű Ingatlan tanulmányok terén of Business Administration. MBA Real Estate egy olyan elméleti és gyakorlati programja területfejlesztési általában. Egy diák egy MBA Real Estate program megtanulják, hogyan kell kezelni ingatlanfejlesztés, például hogyan kell használni gazdasági tényezők kezelésére területfejlesztéssel, hogyan tanácsadás és eladni mindenféle ingatlan-és egyéb tudás, ami egy jó karriert Ingatlan .

A felsőoktatási intézmények a világ minden tájáról széles körű programok MBA in Real Estate Track to MBA Építőipar és ingatlan, valamint más érdekes szakirányok. MBA Real Estate vizsgálatok nagyon népszerű az egész világon, így kiválaszthatja a legjobb hely a tanulmányok bárhol Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában, vagy máshol. A specializáció Ingatlan nem korlátozza, hogy egyre inkább ingatlanügynök, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a munka olyan területeken, mint ingatlanfejlesztési vagy arra, hogy a közgazdász.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy építsen egy csodálatos karrier, és indítsa el választásával a posztgraduális szintű tanulmányait. Ezen az oldalon gyűjtöttük össze az információkat MBA Real Estate programok a világ minden tájáról. Ne habozzon, és kattintson a "Tovább", hogy többet megtudjon programok érdeklődését. Is van lehetőség a kapcsolatot az oktatási intézmény érdeklődését közvetlenül űrlap kitöltésével "Request ingyenes tájékoztatást". Indítsa el keresni a tökéletes MBA Real Estate-program azonnal!