Keystone logo

6 MBA Programok ban ben Izrael számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
Szakirányok
    Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)
  • Egészségügy (1)
  • Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

MBA Programok ban ben Izrael

Az MBA Izraelben lehet valóban egyedülálló élmény, mind személyesen és szakmailag. Diákok a világ minden tájáról választja Izrael helyét a diplomás képzés az üzleti életben számos okból, többek között a vallási, politikai, társadalmi, kulturális és történelmi jelentősége, hogy olyan sok ember. Ezen kívül számos kulturális központok, valamint a zenei, művészeti, illetve más módon a hallgatók, hogy vizsgálja meg, és pihenjen Izraelben. Túl a feszültséget és konfliktust fekszik egy gyönyörű ország, kitűnő felsőoktatási intézmények és a környezetet, amely elősegíti a személyes növekedés és a szakmai fejlődés.

Folytató hallgatók az MBA Izraelben élményben lesz tantervet, amelynek középpontjában a kritikai és a stratégiai gondolkodás, amely lehetővé teszi a hallgatók elemezni és megoldani a problémákat hatékonyan.MBA izraeli diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen a karrierje érdekében, mint például a pénzügy, információs rendszerek, a kutatás és fejlesztés, menedzsment, marketing, vagy a humán erőforrás. MBA Izraelben programok kiváló felszereltség és innovatív módszerek lehetővé szakértői kar.

Ha többet szeretne megtudni MBA Izraelben, nézd át a alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a program az Ön számára!