Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Izrael 2024

5 MBA Programok ban ben Izrael 2024

Áttekintés

Az MBA Izraelben lehet valóban egyedülálló élmény, mind személyesen és szakmailag. Diákok a világ minden tájáról választja Izrael helyét a diplomás képzés az üzleti életben számos okból, többek között a vallási, politikai, társadalmi, kulturális és történelmi jelentősége, hogy olyan sok ember. Ezen kívül számos kulturális központok, valamint a zenei, művészeti, illetve más módon a hallgatók, hogy vizsgálja meg, és pihenjen Izraelben. Túl a feszültséget és konfliktust fekszik egy gyönyörű ország, kitűnő felsőoktatási intézmények és a környezetet, amely elősegíti a személyes növekedés és a szakmai fejlődés.

Folytató hallgatók az MBA Izraelben élményben lesz tantervet, amelynek középpontjában a kritikai és a stratégiai gondolkodás, amely lehetővé teszi a hallgatók elemezni és megoldani a problémákat hatékonyan.MBA izraeli diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen a karrierje érdekében, mint például a pénzügy, információs rendszerek, a kutatás és fejlesztés, menedzsment, marketing, vagy a humán erőforrás. MBA Izraelben programok kiváló felszereltség és innovatív módszerek lehetővé szakértői kar.

Ha többet szeretne megtudni MBA Izraelben, nézd át a alábbi lehetőségek közül, és lehet találni a program az Ön számára!

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
Szakirányok
    Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat
  • Egészségügy
  • Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok Környezetvédelmi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek