Keystone logo

0 MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Könyvvizsgálat 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Közgazdasági tanulmányok
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Könyvvizsgálat

Az MBA Master of Business Administration fokozatot. Akkor kapható, ha a főiskolai diplomát tettek. Ez a következő lépés az oktatásában feltárja a leendő munkáltatók számára, hogy teljes mértékben megértetted a tanulmányi témát.

Mi az MBA a könyvvizsgálóban? A pénzügyi világban az adatokat megbízhatóan kell ellenőrizni annak érdekében, hogy megbízhatóak legyenek. A könyvvizsgálat olyan rendszer, amelyben az információkat egy független harmadik félnek nyújtják be, aki ellenőrzi, hogy a levont következtetéseket helyesen szerezték-e meg. Minden adatot ellenőrzik, majd megerősítik, hogy az összes folyamatot megfelelően követték a helyes eredmények elérése érdekében. Az adatok ellenőrzése az a tény, hogy a vállalat és harmadik felek, amelyek üzleti kapcsolatban állnak a céggel, bizonyos bizalommal, hogy minden pénzügyi egészségügyről szóló nyilatkozatot alaposan és megfelelően átvizsgálták.

Az MBA auditálás során szerzett előnyei meghaladhatják szakmai életedet és személyes életedet. Lehet, hogy megtalálta a számítógépes ismeretek, a pénzgazdálkodás és a szervezés terén szerzett ismereteit.

Az ehhez hasonló program költségei változhatnak az Ön által választott iskolának, a régiónak, ahol található, és mennyi a program online megvalósítható. Ha többet szeretne megtudni, forduljon közvetlenül az adott intézményhez.

A könyvvizsgálat terén szerzett tapasztalatok kiterjedtek és a hagyományos számviteli vállalatokon túlmutatnak. Miközben dönthet úgy, hogy ezt az utat választja, és személyzeti könyvelővé válik, aki más cég könyveinek könyvvizsgálatát végzi, lehet, hogy lehetősége van a saját vállalkozás megkezdésére és az alapok felemelésére. Másik lehetőségként tanár, író vagy tanácsadó lehet, aki megosztja tudását másokkal. Vannak lehetőségek a kormányzati munkában is: több kormányzati ág foglalkozik a magánvállalkozások könyveinek könyvvizsgálatával.

A világ minden tájáról az iskolák minden méretben programokat kínálnak a könyvvizsgálat során, online és személyesen is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.