Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Közgazdaságtan 2023

15 MBA Programok ban ben Közgazdaságtan 2023

overview

Az MBA in Economics egy tekintélyes mértékű, amely keresettek a vállalatok a világ minden táján. Akár akarjuk, hogy hozzanak létre saját üzletét, a változás irányát a karriered, vagy egyszerűen csak új ismereteket és készségeket, MBA közgazdász a megfelelő mértékben az Ön számára. Az ilyen mértékű segít fokozza a karrier lehetőségeket példátlan módon megnyitásakor az Ön új területeken a mobilitás és a szakértelem.

MBA Economics kínál számos szakterületen, mint a pénzügy, ingatlan, marketing, a vállalkozás, az egészségügy vagy az informatikai menedzsment. Sok iskola is együttműködik az érintett iparágak, így a diákok egyedülálló lehetőséget, hogy megszerezzék a gyakorlati készségek és dolgozzon ki egy kapcsolati hálózat már tanulmányaik során. Miután befejezte a rangos mértékű, akkor képes lesz arra, hogy folytassa a pályafutását számos területen, beleértve a kormányzati és az üzleti szervezetek és multinacionális vállalatok.

Ha azt szeretné, hogy fektessenek be a jövőben a lehető legjobban, vesz egy MBA in Economics a helyes utat megtenni. Nézze meg közelebbről, keressen a program, meg az Önnek legmegfelelőbb!

read_more

filters

  • MBA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
fields_of_study
  • Közgazdasági tanulmányok (15)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format