Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 9 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Közgazdaságtan ban ben Amerikai Egyesült Államok 2024

9 MBA Programok ban ben Közgazdaságtan ban ben Amerikai Egyesült Államok 2024

Áttekintés

MBA (Master of Business Administration) közé tartozik a legrangosabb üzleti képesítést. Az MBA-ben közgazdasági USA-ban, de nem csak kapok egy rangos címet. Az MBA-ben közgazdasági USA felállítja majd néhány igen kívánatos tulajdonságok a végrehajtó hatalom - az innováció, a meghatározás és a globális perspektíva. Sőt, akkor bővíteni a foglalkoztatási lehetőségeket, mind a magán-és az állami szektorban.

Míg tanul néhány, a világ legjobb egyetemek, kapsz egy praktikus, gyakorlati oktatás, amely középpontjában a globális üzleti és az aktuális gazdasági kérdésekről. Az osztályok között tanfolyamok ökonometria, mikro-és makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan vagy a pénzügyi irányítás. Azonban, akkor mindig a lehetőséget, hogy szakosodnak területen talál legvonzóbb.

Ha azt szeretnénk, hogy egy komplex, tekintélyes oktatás és ugyanakkor növeljék a karrier lehetőségeket, ne habozzon alkalmazni egy MBA-ben közgazdasági USA-ban! Nézd meg az alábbi opciók közül, és forduljon a kedvenc iskolában már ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum