Keystone logo

9 MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan ban ben Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan

MBA (Master of Business Administration) közé tartozik a legrangosabb üzleti képesítést. Az MBA-ben közgazdasági USA-ban, de nem csak kapok egy rangos címet. Az MBA-ben közgazdasági USA felállítja majd néhány igen kívánatos tulajdonságok a végrehajtó hatalom - az innováció, a meghatározás és a globális perspektíva. Sőt, akkor bővíteni a foglalkoztatási lehetőségeket, mind a magán-és az állami szektorban.

Míg tanul néhány, a világ legjobb egyetemek, kapsz egy praktikus, gyakorlati oktatás, amely középpontjában a globális üzleti és az aktuális gazdasági kérdésekről. Az osztályok között tanfolyamok ökonometria, mikro-és makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan vagy a pénzügyi irányítás. Azonban, akkor mindig a lehetőséget, hogy szakosodnak területen talál legvonzóbb.

Ha azt szeretnénk, hogy egy komplex, tekintélyes oktatás és ugyanakkor növeljék a karrier lehetőségeket, ne habozzon alkalmazni egy MBA-ben közgazdasági USA-ban! Nézd meg az alábbi opciók közül, és forduljon a kedvenc iskolában már ma!