Keystone logo

9 MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Kockázatkezelés 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Kockázatkezelés
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Kockázatkezelés

Az üzleti diplomát hasznos sok szempontból. Sok különböző munkalehetőségek rendelkezésre azok a főiskolai diplomát üzleti. Ha úgy dönt, hogy folytassa a Master of Business Administration, kapsz javára koncentráló speciális területeken, mint például a csalás menedzsment.

Mi egy MBA Fraud Management? Ez egy tanfolyam, üzleti koncentrál csalás. A témák lehetnek igazságügyi számviteli, kockázatértékelés, a személyazonosság-lopás, számítógépes csalás, pénzügyi elemzés, könyvvizsgálói és így tovább. Sok esetben egy vagy szakdolgozat, amely az eredeti kutatás szükséges lehet az érettségi előtt. Programok általában két év alatt befejezni, de több időt vehet igénybe a diákok, akik dolgoznak, míg elkészült a tanulmányaikat.

Folytat mester fokozatot üzleti adminisztráció csalások számos előnye van. Ez megnyitja az egyedülálló karrier lehetőségeket, és a legtöbb programok állnak rendelkezésre online kitöltését.Kapok egy MBA is egy lépcsőfok felé a doktori fokozatot.

Mennyibe fog kerülni kell keresni a csalás menedzsment MBA attól függ, hol vegye be osztályok és a program meddig tart. Fontos, hogy alaposan kutatás a programot a választás, hogy megtudja, milyen költségekkel jár. Azt is el kell dönteni, ha jobb neked, hogy osztályok online, vagy az egyetemen.

Diákok, akik teljes MBA Fraud Management jogosultak lehetnek számos üzlettel kapcsolatos karrier, különösen pozíciók kapcsolatos vizsgálatok, a pénzügyi szabályozás és a büntető igazságszolgáltatás. Karrier lehetőségek például a kármegelőzés szakember, bank vizsgáztató, auditor, a csalás vizsgáló felelős osztálytól és más pozíciókban. Diákok, akik úgy döntenek, hogy folytassa a doktori fokozat lehet találni a magasabb pozíciókban, mint például a szövetségi szabályozó és kutatásvezető, a számukra nyitva.

A legtöbb alkalmazás számára a csalás menedzsment MBA lehet kitölteni az interneten.A diákok kell egy főiskolai diplomát egy kapcsolódó területen, és egy minősítő GMAT vagy GRE pontszámot mielőtt a program. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.