Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 10 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Mérnöki menedzsment 2023

10 MBA Programok ban ben Mérnöki menedzsment 2023

Áttekintés

Míg néhány ember lehet használni arra, nagyszerű munkát végez egy mérnöki cég, vezetők tudniuk kell, hogy befolyásolja a jó munkát. Megszerezte a Master of Business Administration in Engineering Management tud adni a szükséges eszközöket a sikerhez vezető a többiek a műszaki osztály.

Mi egy MBA Engineering Management? Az ilyen mértékű célja, hogy felkészítse diplomások felsővezetői pozíciókat a gyártás vagy a gépipar. Míg összpontosító alapvető fogalmak kapcsolatos üzleti és menedzsment, a diákok is vizsgálja gyártási stratégiák, az ellátási lánc menedzsment és technológia. Programok tarthat egy-két éven, és sok igényelnek projekt megvalósítása előtt érettségi.

Keresőképesség a mester fokozatot üzleti adminisztráció mérnöki menedzsment egy nagyszerű módja annak meghajtására magát egy jobban fizető karrierjét. Sok tanfolyam lehet kitölteni az interneten, amely miatt az ilyen programok vonzó a közép-karrier diákok.

Mennyi a MBA végül költségszámítás akkor nagyban függ hol járnak iskolába, és a program meddig tart. A költsége a kurzusok online eltérhet részt vett osztály az egyetemen. Ahhoz, hogy megértsük az érintett költségeket, fontos, hogy gondosan vizsgálják a programok van véve.

Keresőképesség MBA Engineering Management egy jó ötlet azoknak csak most kezdik el az üzleti életben, vagy a már letelepedett a karrierjük. A legtöbb diplomás ilyen program végén dolgozik menedzserként mérnöki vállalat, amely keresnek a tanulmányaik után, és rengeteg szakmai tapasztalattal. Az oktatás során szerzett jövedelmet olyan mértékben lehetővé teszi diplomások illeszkedik bármilyen számú felső szintű pozíciókat mindenféle vállalkozásra.

Sok esetben is alkalmazni kell az ilyen MBA program, a leendő hallgatók csak meg kell alkalmazni az interneten. Lehet, hogy már szerzett diplomát, vagy megfelelő szakmai tapasztalattal kell fogadni, hogy bizonyos programok.Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki menedzsment
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum