Keystone logo

4 MBA Programok ban ben Magyarország számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
Szakirányok
    Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

MBA Programok ban ben Magyarország

Magyarország tapasztalatai gyors fejlődése és az erős gazdaság az elmúlt évtizedekben, így számos üzleti és oktatási lehetőségeket az ország. Magyarország régóta a felsőoktatási és akadémiai intézmények remek. Folytató hallgatók MBA Magyarországon élvezni fogja a modern városok, kiváló felszereltséggel, gazdag kultúra, és a festői táj.

Egy MBA Magyarországon, a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg számos területen az üzletből. MBA Magyarországon a diákok felfedezhetik tárgyakat a tanfolyam, mint a vezetői közgazdaságtan, pénzügyi menedzsment, gazdasági jog, szervezeti elmélet és a viselkedés, a marketing és a stratégiai menedzsment, a sok közül. Folytató hallgatók és MBA Magyarországon hogyan üzleti elmélet alkalmazása a valós világban az üzleti gyakorlat és megtanulják, hogy kritikusan gondolkodni és stratégiailag.

Ha egy MBA Magyarországon hangok érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást a az alábbi lehetőségek közül, és keresse meg a programot, amit keres!